Lifestyle

Γιώργος Μαζωνάκης: Απίστευτο πόσο χρονών είναι

Γιώργος Μαζωνάκης: Απίστευτο πόσο χρονών είναι
Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε την ηλικία του σε συνέντευξη του και άφησε τους πάντες άφωνους.

Την περσινή σεζόν ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν μια από τις πιο ευχάριστες τηλεοπτικές αποκαλύψεις. Βρέθηκε σε θέση κριτή στο Your Face Sounds Familiar και ξεχώριζε συχνά πυκνά. Πότε για τα απίθανα κοστούμια του, πότε για τα εύστοχα σχόλια του στους διαγωνιζόμενους, αλλά και για το αστείρευτο χιούμορ του. Άλλωστε, ήταν πάντα… ετοιμόλογος κι «έπλεκε» ατάκα στην ατάκα. Η παρουσία του στην τηλεόραση ήταν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τον γνωρίζει καλύτερα και το τηλεοπτικό κοινό.

Βλέπετε, αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη δουλειά του στη μικρή οθόνη, πέρα από κάποιες guest εμφανίσεις. Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού της εκπομπής περίμενε την Κυριακή για να τον παρακολουθήσει και να τον ακούσει. Μάλιστα, ο ίδιος επιφύλαξε μια ακόμη έκπληξη. Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια του τελικού του Your Face Sounds Familiar τραγούδησε αρκετές από τις επιτυχίες του, ξεσηκώνοντας άπαντες. Η εμφάνιση του ήταν ιδιαίτερα δυναμική, πράγμα που ξεσήκωσε… συζητήσεις για την ηλικία του.

Ο Μαζωνάκης “αγγίζει” τα 50 και δεν του φαίνεται καν

Βλέποντας τον στη σκηνή, άλλωστε, δύσκολα θα μπορούσε να μαντέψει κανείς την ηλικία του. Ο Μαζωνάκης, αν και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, μίλησε στο περιοδικό People και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. Ειδικά, δε, όταν μίλησε για την ηλικία του… σόκαρε άπαντες, αναφέροντας ότι είναι πλέον 47 ετών. Παρόλα αυτά, θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν του φαίνεται καθόλου…

«Ποτέ δεν είχα θέμα με την ηλικία. Από μικρός ήθελα να μεγαλώσω. Θυμάμαι πως έλεγα στη μητέρα μου πως θέλω να γίνω μεγάλος κύριος. Σκέφτομαι τον εαυτό μου 80-85 ετών και τον φαντάζομαι να έχει μεγαλώσει όμορφα ψυχικά, σωματικά και πνευματικά. Μολονότι είμαι 47 ετών και 26 χρόνια στη δισκογρα­φία και περισσότερα από 30 χρό­νια στο τραγούδι, επαγγελματικά αισθάνομαι σαν να είμαι στην πρώτη νυμνασίου. Έχω ακόμα λύ­κεια, πανεπιστήμια, μεταπτυχι­ακά και διδακτορικά. Έχω να δώσω πολλά, πάρα πολλά ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Μαζωνάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments