Αθλητισμός

Νίκος Βέργος: Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό

Νίκος Βέργος: Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό
Νίκος Βέργος: Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Νίκος Βέργος: Πριν από μερικά χρόνια ο Έλληνα επιθετικός ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και γρήγορα έγινα αρεστός στο εξωτερικό. Πήγε στην Ισπανία, αρχικά για την Έλτσε και στη συνέχεια η Ρεάλ Μαδρίτης τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για την Καστίγια.

Οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να γίνει σημαντικό μέλος των “μικρών” Μαδριλένων και τελικά επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός τον άφησε ελεύθερο και ο Παναθηναϊκός δεν έχασε την ευκαιρία να τον κάνει δικό του. Παρά το περιορισμένο ρόστερ της περασμένης σεζόν, ο Νίκος Βέργος δεν πήρε πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Αυτό δεν άλλαξε ούτε στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

“Τελειώνει” από τον Παναθηναϊκό ο Βέργος

Αυτή τη στιγμή θεωρείται απίθανο να δούμε τον Βέργο στον Παναθηναϊκό και μετά τον Ιανουάριο.  Αυτό υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Live Sport» αφού ο επιθετικός των «πράσινων» δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη και είναι χαρακτηριστικό πως φέτος δεν έχει ούτε μία συμμετοχή.

Έμεινε εκτός αποστολής και για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και είναι εμφανές πως για την επίθεση ο Ελληνας τεχνικός υπολογίζει τους Μακέντα, Καμπετσή και Περέα με τον Βέργο να μην έχει θέση στα πλάνα του κι έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Γενάρη θα αποχωρήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments