Αθλητισμός

Νίκος Παππάς: Θα είναι ο “νέος γκαρντ” του Παναθηναϊκού μέχρι νεωτέρας

Νίκος Παππάς: Θα είναι ο “νέος γκαρντ” του Παναθηναϊκού μέχρι νεωτέρας
Νίκος Παππάς: Ο Έλληνας γκαρντ αποτελεί μέχρι νεωτέρας την λύση στα γκαρντ που είχε προαναγγείλει ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Νίκος Παππάς: Αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Εφές στο ΟΑΚΑ, ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν ακόμα παίκτη στις θέσεις των γκαρντ, που να είναι καλός στο κομμάτι της άμυνας. Ο Νίκος Παππάς όμως, επέστρεψε από τον τραυματισμό του και όλα δείχνουν αυτός θα είναι «νέος γκαρντ», μέχρι νεωτέρας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime». Ο Έλληνας γκαρντ ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και η οποία είχε αφήσει τους «πράσινους» μόνο με 3 κλασικά «ασόδυα», τους Καλάθη, Φριντέτ, Ράις.

Μάλιστα, αγωνίστηκε για 22:21 λεπτά κόντρα στην Λάρισα, μετρώντας 9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Η απουσία του στέρησε από τον Παναθηναϊκό έναν παίκτη που μπορούσε να δώσει σκορ στην επίθεση, αλλά να βοηθήσει κάπως και στην άμυνα. Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Παππάς θα είναι ο γκαρντ που είπε ο Πεδουλάκης ότι λείπει. Βέβαια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταματήσει εντελώς να ρίχνει κάποιες ματιές στην αγορά για κοντούς. Οι ματιές όμως, είναι καθαρά διερευνητικές, διότι για την ώρα ο Παναθηναϊκός απλά κοιτάει και δεν έχει μπει στην διαδικασία να κλείσει 100% παίκτη.

Αν μάλιστα, ο Παππάς φτάσει γρήγορα σε καλό επίπεδο και δείξει ότι έχει αφήσει πίσω του τον πρόσφατο τραυματισμό του, αλλά και τη νέα μεγάλη περιπέτεια που πέρασε πέρσι (υπέστη για δεύτερη φορά στην καριέρα του ρήξη χιαστού), τότε ίσως ο Παναθηναϊκός να μην ξανακοιτάξει την αγορά για νέο γκαρντ. Ο Παναθηναϊκός «έκοψε» πριν μερικές μέρες από την λίστα των ξένων του στην Α1, τον Ρίον Μπράουν και έβαλε εκεί τον Μπεν Μπεντιλ. Αυτό έδωσε τροφή σε κάποια σενάρια που έλεγαν ότι το τριφύλλι πάει για νέο ξένο και δη γκαρντ, καθώς έχει θέμα εκεί. Ο Νίκος Παππάς, όμως, δείχνει να βάλει στο… ψυγείο το θέμα αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments