Video

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Επικά «μαργαριτάρια» – «Η τσίτα είναι η αγαπημένη του Ταρζάν»

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Επικά «μαργαριτάρια» – «Η τσίτα είναι η αγαπημένη του Ταρζάν»
Ο πιο αδύναμος κρίκος: Επικά "μαργαριτάρια" από δύο παίκτες του τηλεπαιχνιδιού.

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Στα τηλεπαιχνίδια γνώσεων οι παίκτες οδηγούνται πολλές φορές σε γνωσιακή…απελπισία. Λόγω τους άγχους και της μη εξοικείωσης με την κάμερα δεν σκέφτονται όσο θα έπρεπε και οδηγούνται σε τραγικά λάθη. Στην προκειμένη περίπτωση,  δύο παίκτες που βρέθηκαν στον “Πιο αδύναμο κρίκο” του ΣΚΑΙ το τερμάτισαν με τα “μαργαριτάρια” που πέταξαν.

Ο Παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος αναφώνησε «κλαίω» στην πρώτη γκάφα και «πεθαίνω» στη δεύτερη. Όλα αυτά έγιναν όταν ο Παναγιώτης ο πρώτος παίχτης μετονόμασε τη Βοσνία σε «Σνία» και ο Ελευθέριος έκανε την τσίτα αγαπημένη του Ταρζάν. Ο Τάσος Τρύφωνος, λοιπόν, ρώτησε τον Παναγιώτη: «Ποιο είναι το δεύτερο συνθετικό του κράτους της Βοσνίας;». Αντί, λοιπόν, να εισπράξει την εύλογη απάντηση που δεν είναι άλλη από το «Ερζεγοβίνη», ακούστηκε το «Σνία». Ο παρουσιαστής αρκέστηκε να πει: «Κλαίω!».

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο επόμενος παίκτης με το όνομα Ελευθέριος, έδωσε τη χαριστική βολή, καθώς όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η αγαπημένη του Ταρζάν, εκείνος απάντησε: «Τσίτα!». Ο Τάσος Τρύφωνος είπε με στόμφο: «Πεθαίνω!» και… αποκάλυψε τη σωστή απάντηση, δηλαδή «Τζέιν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments