Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το επεισόδιο στη φυσούνα και η συγγνώμη του Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το επεισόδιο στη φυσούνα και η συγγνώμη του Βιεϊρίνια
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ένας άνθρωπος της ασφάλειας του ΠΑΟΚ φέρεται να είχε αντιπαράθεση με τον Σωκράτη Διούδη, ενώ επικράτησε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να απολογείται στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για το περιστατικό.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το βράδυ της Κυριακής (3/11) ο Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση του, προχώρησε σε καταγγελία για το όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς προς τους ανθρώπους της ομάδας εντός των αποδυτηρίων του γηπέδου και συγκεκριμένα στη φυσούνα μετά το τέλος του ματς. Μάλιστα, όπως προέκυψε από τα ρεπορτάζ μετά την αναμέτρηση, ο Σωκράτης Διούδης δέχθηκε επίθεση με ύβρεις από άνθρωπο της ασφάλειας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο παρελθόν του με την φανέλα του Άρη.

Μάλιστα, λίγο έλειψε, ο ίδιος να επιτεθεί στον Έλληνα τερματοφύλακα, με την ασφάλεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να παρεμβαίνει και να δημιουργείται ένα «χάος» εντός της φυσούνας. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση και έσπρωξαν προς τον δικό τους χώρο τους παίκτες του «Τριφυλλιού». Στη συνέχεια ο Σωκράτης Διούσης έδωσε κατάθεση για το περιστατικό στους υπευθύνους της αθλητικής βίας.

Παράλληλα, θετική εντύπωση προκάλεσε στο «πράσινο στρατόπεδο» μία κίνηση του Αντελίνιο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο οποίος φημίζεται για το ήθος του, μόλις ολοκληρώθηκε η ένταση, πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Εκεί συνάντησε ανθρώπους του «Τριφυλλιού» και ποδοσφαιριστές, στους οποίους απολογήθηκε και ζήτησε συγνώμη για όσα είχαν γίνει νωρίτερα και το περιστατικό με τον Διούδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments