Αθλητισμός

Δημήτρης Ιτούδης: Ο εκλεκτός του Βασιλακόπουλου για την Εθνική

Δημήτρης Ιτούδης: Ο εκλεκτός του Βασιλακόπουλου για την Εθνική
Ο Δημήτρης Ιτούδης θα ενδιαφερόταν υπό προϋποθέσεις να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής σε Προολυμπιακό και αν με το καλό προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Την τελευταία λέξη έχουν όμως οι Ρώσοι.

Δημήτρης Ιτούδης: Η ΕΟΚ συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο προπονητή της Εθνικής ομάδας. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο δεν είναι ο μοναδικός που ενδιαφέρεται για τον πάγκο της Εθνικής. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, έχουν γίνει επαφές και με άλλους προπονητές και ήδη το όνομα του Δημήτρη Ιτούδη έχει πέσει στο τραπέζι.

Ο ατζέντης του προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει διαμηνύσει σε ανθρώπους της Ομοσπονδίας ότι ο Ιτούδης θα ενδιαφερόταν υπό προϋποθέσεις να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής σε Προολυμπιακό και αν με το καλό προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θέτοντας τον πελάτη του στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πιστεύει ότι ο Ιτούδης είναι ο καταλληλότερος  τεχνικός για την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή και είναι αποφασισμένος να παλέψει όσο μπορεί για να φέρει τον 49χρονο κόουτς στον πάγκο της επίσημης αγαπημένης. Βέβαια υπάρχει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει συμβόλαιο με τους Ρώσους, του οποίους σέβεται και φυσικά και τον σέβονται και εκείνοι.

Η ΕΟΚ και η πλευρά του 49χρονου προπονητή θα πρέπει να έχουν νέο κύκλο επαφών με την ΤΣΣΚΑ. Ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και οι Ρώσοι να επιτρέψουν στον Ιτούδη να πάρει στα χέρια του και το τιμόνι της Εθνικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments