Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τσέκαρε ξανά Μπουζούκη και Ινσούα

ΠΑΟΚ: Τσέκαρε ξανά Μπουζούκη και Ινσούα
Το ντέρμπι της Κυριακής, ήταν μία καλή ευκαιρία για να τσεκάρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

ΠΑΟΚ: O Εμανουέλ Ινσούα και ο Γιάννης Μπουζούκης είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ακουστεί αρκετά για τον Δικέφαλο του Βορρά. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ του Δικεφάλου και να προσφέρουν άμεσα.

Το ντέρμπι της Κυριακής, ήταν μία καλή ευκαιρία για να “ανανεωθούν” τα συμπεράσματα για την κατάστασή τους. Και οι δύο συνεχίζουν να αρέσουν στον ΠΑΟΚ. Ειδικά ο Αργεντινός μπακ, με δεδομένο ότι ο Δικέφαλος ψάχνει παίκτη στα αριστερά, είχε ένα άκρως θετικό τσεκάρισμα από τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Ινσούα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020. Αν δεν προχωρήσει η ανανέωση με τους Πράσινους τότε ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη θα κινηθεί για την απόκτησή του Ινσούα.3

Για το Γιάννη Μπουζούκη ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε θερμά το καλοκαίρι, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Παναθηναϊκού. Τον Ιανουάριο μπορεί να γίνει νέα προσπάθεια από πλευράς Δικεφάλου του Βορρά για την μετακόμιση του νεαρού άσου στην Τουμπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments