Άποψη

Μίσος, βλακεία, πατριδοκαπηλία

Μίσος, βλακεία, πατριδοκαπηλία
Ο Γιώργος Χελάκης σχολιάζει την αφίσα που προκλητικά ανάρτησαν Έλληνες σε συνέχεια όσων ακούστηκαν τελευταία αναφορικά με την χρήση μπάρμπεκιου κοντά σε χώρους όπου φιλοξενούνται μετανάστες.

Εδώ βλέπετε και την σχετική αφίσα. Οι Έλληνες “μπατριώτες” οργανώνουν πάρτι με χοιρινό και αλκοόλ έξω από καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών. Κάνουν πάρτι οι “μακεδονομάχοι” για να πικάρουν τους πεινασμένους μουσουλμάνους. Τους απόκληρους που έφτασαν μέχρι τα μέρη τους στην προσπάθεια να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή, να ξεφύγουν από την πόλεμο και την ακραία φτώχεια.

Κι οι “δικοί μας”, οι “υπερπατριώτες”, οι φυλάττοντες (τρομάρα τους) τα ιερά και τα όσια της Φυλής αποφάσισαν να τους πικάρουν τρώγοντας χοιρινό δίπλα τους και πίνοντας αλκοόλ. Και θεωρούν τους εαυτούς τους (τρομάρα τους) απόγονους των αρχαίων Ελλήνων. Τι να έχουν ακούσει άραγε για τον Ξένιο Δία. Απολύτως τίποτα. Που να ξέρουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος του οποίου είναι σίγουροι ότι αποτελούν απευθείας απογόνους ότι είχε νυμφευτεί Αφγανή σύζυγο και ότι προέτρεπε τους στρατηγούς και τους στρατιώτες του να κάνουν γάμους με γυναίκες από τους λαούς στις πόλεις που κατακτούσαν…

Όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους αμόρφωτους “ελληναράδες” που βρήκαν αυτό τον γελοίο τρόπο να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην προσωρινή εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στα μέρη τους. Αποτελούν -με την ενέργειά τους- μια μεγάλη κηλίδα για τον σύγχρονο πολιτισμό της χώρας μας. Θα μου πείτε πως δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε με κάποιους περιθωριακούς γραφικούς και ολιγόφρονες. Μάλλον όμως, δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Δεν πρόκειται για τόσο λίγους. Είναι περισσότεροι από όσους εμείς νομίζουμε. Τόσοι, που αποτελούν σημαντικό πολιτικό ακροατήριο ώστε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης να κάνει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης γράφοντας με νόημα ότι πάει με τους φίλους του να φάει χοιρινό σουβλάκι!!! Σε αυτό το κοινό των “ελληναράδων” που δεν σηκώνουν… μουσουλμανική μύγα στο σπαθί τους και γουστάρουν να τρώνε το χοιρινό τους εκεί που υποφέρουν μουσουλμάνοι για να τους δείξουν ότι είναι ανεπιθύμητοι, επενδύουν πολιτικά κάποιοι κύριοι όπως ο Κυρανάκης, ο Πλεύρης και φυσικά ο Βελόπουλος.

Όλοι αυτοί που χλευάζουν φτωχούς μουσουλμάνους αν έχουν κότσια ας πάνε να κάνουν τα ίδια στους πλούσιους ομόδοξους των προσφύγων, Στους επενδυτές από το Κατάρ, την Σαουδική Αραβία. Εκείνοι όμως έχουν γεμάτο πουγγί κι επειδή το πορτοφόλι τους είναι τόσο δυνατό κανέναν δεν ενοχλεί που δεν τρώνε χοιρινό και δεν πίνουν αλκοόλ. Τους κάνουν τεμενάδες,. Για να αποδειχτεί ακόμα μια φορά ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην θρησκεία αλλά στο πορτοφόλι. Ότι η βασική διαφορά (που ο Μαρξ την έλεγε ταξική αντίθεση) είναι ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς. Η υποτιθέμενη διαφορά ανάμεσα στους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους είναι για να χορταίνουν την εθνικιστική βλακεία τους οι υποστηρικτές του Πλέυρη, του Κυρανάκη και του Βελόπουλου…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments