Άποψη

Ζήτημα Δημοκρατίας

Ζήτημα Δημοκρατίας
Ο Λάμπρος Καλαρρύτης, μέσα από το blog του στο pagenews.gr, αναφέρεται στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη και τονίζει πως είναι επικίνδυνες για τη Δημοκρατία.

Το πράγμα έχει αρχίσει και ξεφεύγει ακόμα και από το πλαίσιο της απειλής για την εθνική ασφάλεια και επίσης εννοείται ότι παρά την ανοησία και την ιδεοληψία που κατατρύχει κάποιους δεν τίθεται καν πια θέμα γραφικότητας. Το ζήτημα που τίθεται πλέον είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη, ότι πρέπει να είναι ποινικά κολάσιμη πράξη η… «πρόκληση» με βρώση χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ κοντά σε δομές μεταναστών, μπορεί να ακούγονται – και είναι – γελοίες, αλλά είναι κάτι περισσότερο: Είναι επικίνδυνες για τη Δημοκρατία.

Ανεξαρτήτως των κινήτρων όσων διοργάνωσαν «μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ» δίπλα στη δομή, η συζήτηση για το αν Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να καταναλώνουν τροφή της αρεσκείας τους έστω και ως πράξη διαμαρτυρίας (εκεί φτάσαμε) στην ελληνική επικράτεια και ότι αυτό πρέπει να συναρτάται από την ενόχληση ή μη μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, καταδεικνύει μια απολύτως φασιστική, εντελώς ολοκληρωτική και ακραία ανθελληνική διάθεση κατάλυσης της ίδιας της Δημοκρατίας και του Ελληνικού Κράτους.

Είναι εξωφρενικό ότι βρίσκονται άνθρωποι που εγείρουν τέτοια θέματα, αλλά αυτό είναι απόρροια του εξίσου εξωφρενικού γεγονότος ότι τέτοιοι άνθρωποι βρίσκονται στη Βουλή. Το επόμενο στάδιο είναι προφανώς να θέσουν ζήτημα για το πως πρέπει να είναι ντυμένοι οι Έλληνες πολίτες όταν κυκλοφορούν κοντά σε δομές λαθρομεταναστών και ιδιαίτερα οι γυναίκες για να μην προκαλούν. Αυτό στην προέκτασή του σημαίνει ότι αν πχ υπάρξει βιασμός Ελληνίδας από παράνομο αλλοδαπό, θα βρεθεί κάποιος να πει ότι δεν θα έπρεπε να προκαλεί. Ή ότι θα πρέπει οι Έλληνες να ανέχονται τη μεταχείριση των γυναικών με τον τρόπο που προβλέπει το ισλάμ, να υπάρχει δηλαδή «σεβασμός στη θρησκευτική ιδιαιτερότητα» των παράνομων μεταναστών.

Σε περιοχές της χώρα που έχει αρχίσει η γκετοποίηση, όχι επειδή το επέβαλε η Ελληνική Πολιτεία, αλλά διότι οι ίδιοι το επέλεξαν και γιατί οι αριθμοί έχον τη δική τους δυναμική, εκδηλώνονται φαινόμενα επιβολής της ισλαμικού νόμου ακόμα και με περιπολίες «ισλαμικής Αστυνομίας». Καταγράφονται επίσης συμβάντα όπως η κάλυψη με μαύρο σπρέι εικόνων σε διαφημιστικές αφίσες που παρουσιάζουν γυναίκες με μαγιό ή σε σκηνές με άνδρες. Υπενθυμίζουμε την περίπτωση ΜΚΟ που απαιτούσε να κατέβει σταυρός που είχε στηθεί σε παραλία της Λέσβου που αποβιβάζονται λαθρομετανάστες για να μην…προσβάλλονται επειδή είναι μουσουλμάνοι.

Η απόφαση της κυβέρνησης να εγκαταστήσει δια της βίας πληθυσμούς παράνομων μεταναστών σε όλη τη χώρα, αγνοώντας την αντίθετη άποψη των κατοίκων και δημιουργώντας με αστραπιαίες κινήσεις μία νέα μεγάλη μουσουλμανική μειονότητα σε όλη την Ελλάδα, δίνει έδαφος και χώρο για την εκδήλωση φαινομένων περιστολής της Δημοκρατίας. Τα «αιτήματα» τύπου Γιαννούλη, είτε λόγω υπέρμετρης ανοησίας είτε λόγω απύθμενης ιδεοληψίας είτε λόγω σκοπιμότητας στο πλαίσιο του υβριδικού πολέμου που διεξάγεται στην Ελλάδα, θα πυκνώσουν.

Και ενώ θα συζητάμε για το αν μπορούμε να τρώμε σουβλάκια δημοσίως ή αν θα μπορούν οι γυναίκες να πηγαίνουν με μπικίνι στις παραλίες κοντά σε «δομές», η Δημοκρατία θα δέχεται θανάσιμα χτυπήματα με τον μανδύα του «προοδευτισμού», από έναν συνδυασμό βλαμμένων, ιδεοληπτικών και πρακτόρων. Στις Δημοκρατίες, όταν η Δημοκρατία κινδυνεύει και μάλιστα από αυτούς που υποτίθεται ότι είναι ταγμένοι να την φυλούν, το βάρος της προάσπισής της πέφτει στους πολίτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments