Αθλητισμός

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων για την αναμέτρηση

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων για την αναμέτρηση
Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε την έκπληξη ξεκινώντας τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς στην ενδεκάδα. «Εναλλακτική» ενδεκάδα από την Μπάγερν.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Βασικός ξεκινά κόντρα στη Μπάγερν ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιλέγει όπως αναμενόταν τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης αλλά και τον Μεριά στα στόπερ. Ο νεαρός Σέρβος είναι στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού μαζί με: Σα, Σεμέδο, Τσιμίκα, Μεριά Ομάρ, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε και Γκερέρο. Σε διάταξη 4-3-3. Και φυσικά με διάθεση αξιοποίησης των όποιων χώρων προκύψουν στην πλάτη των Βαυαρών που δεδομένα θα πιέσουν ψηλά.

Ο Ραντζέλοβιτς είχε αποδειχθεί κλειδί το καλοκαίρι στους προκριματικούς. Ειδικά στα δύο εντός έδρας ματς με την Μπασακσεχίρ και την Κράσνονταρ. Ερχόμενος από τον πάγκο σε χρονικά σημεία που οι Τούρκοι και οι Ρώσοι είχαν ανοίξει το γήπεδο, ήταν απολαυστικός. Κέρδισε το πέναλτι με την Μπασακσεχίρ για το τελικό 2-0. Και έβαλε δύο γκολ στην Κράσνονταρ οδηγώντας ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από εκείνο το βράδυ.

Η Μπάγερν ξεκινά με 4-4-2 και τον Μίλερ πίσω από τον Λεβαντόφσκι. Και με τους Γκνάμπρι και Κομάν στις δύο πτέρυγες. Από το σχήμα απουσιάζει ο Κουτίνιο. Στα χαφ πλάι στον Γκορέτσκα θα είναι ο Κίμιχ με τα πολλά «τρεξίματα» και προφανώς αυτή η επιλογή του Φλικ αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει να ισορροπήσει σε τετραγωνικά που θα έχει παίκτη λιγότερο. Μένει να δούμε τον σχηματισμό της άμυνας. Γιατί ένα στόπερ θα είναι ο Χάβι Μαρτίνεθ. Οι Ντέιβις, Αλάμπα και Παβάρ παίζουν και σαν στόπερ και σαν μπακ. Άρα τη διάταξη μάλλον θα τη βρούμε στο χορτάρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments