Αθλητισμός

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Γερμανικές σειρήνες για τους Πειραιώτες

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Γερμανικές σειρήνες για τους Πειραιώτες
Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν γερμανικές ομάδες στο χθεσινό παιχνίδι

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Η χθεσινή αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους πρωταθλητές Γερμανίας ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία αρκετές ομάδες της Bundesliga να “τσεκάρουν” παίκτες του Ολυμπιακού. Οι “Ερυθρόλευκοι” είναι δεδομένο ότι με τις φετινές τους εμφανίσεις -κυρίως τις ευρωπαϊκές – έχουν κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι Γερμανοί είχαν την ευκαιρία στο παιχνίδι των Πειραιωτών με την Μπάγερν να τσεκάρουν από κοντά «ερυθρόλευκους» άσους, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν με την απόδοσή τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία λέγεται πως ενδιαφέρεται για τον Κώστα Τσιμίκα, τον Μαντί Καμαρά και παλιότερα είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Παπ Αμπού Σισέ.

Σίγουρα τα βλέμματα, όχι μόνο των συλλόγων της Bundesliga αλλά και άλλων Ευρωπαίων, προσέλκυσε με την εμφάνισή του ο Ζοσέ Σα που ήταν ο κορυφαίος της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης στην «Αλιάνζ Αρένα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments