Ελλάδα

Ιωάννινα: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από ισχυρές καταιγίδες και πτώση κεραυνών

Ιωάννινα: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από ισχυρές καταιγίδες και πτώση κεραυνών
Ιωάννινα: Προβλήματα δημιουργήθηκανστην παραλίμνιο όπου η κυκλοφορία διακόπηκε μέχρι να γίνει καθαρισμός και απομάκρυνση υλικών από συνεργεία του Δήμου.

Ιωάννινα: Ισχυρές καταιγίδες έπληξαν την περιοχή λίγο πριν τις εννέα το βράδυ, με μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής πρωτεύουσας να έχει βυθιστεί στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr, η ένταση της βροχόπτωσης που κατά τόπους συνοδευόταν και από ισχυρούς ανέμους δημιούργησε προβλήματα κυρίως με πλημμυρικά φαινόμενα στα χαμηλά σημεία της πόλης και με πτώσεις δέντρων.

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν εξαιτίας της διακοπής ρεύματος σε πολλά σημεία της πόλης. Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, η οποία βρίσκεται σε ετοιμότητα, κεραυνοί έπληξαν τα καλώδια της ΔΕΗ, συνεργεία της οποίας εργάζονται πυρετωδώς για να αντιμετωπίσουν την εκτεταμένη βλάβη.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμό ανθρώπων από ανελκυστήρες, για αντλήσεις υδάτων και για κοπές δέντρων σε διάφορα σημεία.

Επί ποδός βρέθηκε η αστυνομία με συνεχείς περιπολίες αλλά και με λήψη μέτρων σε σημεία του οδικού δικτύου που πλημμύρισαν.

Για μία ακόμη φορά δημιουργήθηκαν προβλήματα στην παραλίμνιο όπου η κυκλοφορία διακόπηκε ωσότου γίνει καθαρισμός και απομάκρυνση υλικών από συνεργεία του Δήμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments