Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Τα “άκουσε” και ο Πορτογάλος για την ήττα στο Μόναχο

Ρούμπεν Σεμέδο: Τα “άκουσε” και ο Πορτογάλος για την ήττα στο Μόναχο
Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πορτογάλος στόπερ ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του στην ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν και τα «άκουσε» μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση του Μονάχου κόντρα στην Μπάγερν για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, καθώς ηττήθηκε με 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν αρκετή πίεση από τους Βαυαρούς και ουσιαστικά δεν μπόρεσε σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού να δείξουν τα «δόντια» τους, περιοριζόμενοι σε έναν πιο παθητικό ρόλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κι αν η εμφάνιση του Ζοσέ Σα κέρδισε τις εντυπώσεις στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, εκείνη του Ρούμπεν Σεμέδο μάλλον έκανε το αντίθετο.

Ο Πορτογάλος στόπερ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται μακριά από τον καλό εαυτό του, που έδειξε στο ξεκίνημα της σεζόν. Κόντρα στην Μπάγερν ο  Σεμέδο είναι αυτός που χάνει τον Λεβαντόφσκι στη φάση του 1-0 στο 69′, ενώ η συνολική εμφάνιση του ήταν αρκετά ασταθής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο Πορτογάλος αμυντικός τα «άκουσε» αρκετά για την εμφάνιση του στο Μόναχο και κυρίως για μία στιγμή στην αρχή του ματς που εκτέλεσε ένα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού λίγο έξω από την περιοχή του Σα κι έστειλε την μπάλα πάνω σε αντίπαλο με συνέπεια να δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση.

Κώστας Φορτούνης: «Σπάει» τα κοντέρ και επιστρέφει νωρίτερα

Ο αρχηγός των «Ερυθρόλευκων» δείχνει να ξεπερνά πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, καθώς μετά από τέσσερις μήνες αποθεραπείας βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Έλληνας άσσος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε το μέγεθος της ζημιάς με τον παίκτη να αποκτά σοβαρό πρόβλημα στον χιαστό.

Ο Ολυμπιακός όλο αυτό το διάστημα έμαθε να ζει χωρίς τον ηγέτη του, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δημιουργεί ένα άκρως ελκυστικό σύνολο με αντικαταστάτη του Φορτούνη τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Έλληνας άσσος ωστόσο ξεκινά να μετρά αντίστροφα, καθώς όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ, τον επόμενο μήνα θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων βάζοντας ως στόχο με το νέο έτοιμος να είναι πανέτοιμος να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο 27χρονος πρόσφατα αποκάλυψε με δηλώσεις του πως η επιστροφή του θα επιτευχθεί νωρίτερα από το αναμενόμενο.Τελικά όπως αποδεικνύεται ο λόγος του έμπειρου επιθετικού γίνεται πράξη, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό. Η επιστροφή του μάλιστα είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή των «Ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να προσθέτει μια άκρως ποιοτική λύση στη φαρέτρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments