Αθλητισμός

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Φωνάζουν για πέναλτι οι γηπεδούχοι

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Φωνάζουν για πέναλτι οι γηπεδούχοι
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Η ομάδα της Κρήτης ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Εσιτί πάνω στον Δημήτρη Μάνο μέσα στην περιοχή.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία νίκη στην Κρήτη επικρατώντας με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Μίσιτς στο 56ο λεπτό. Ωστόσο οι γηπεδούχοι φωνάζουν για μια φάση λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα στο 88ο λεπτό ο Εσιτί έκανε μαρκάρισμα στον Δημήτρη Μάνο μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έκρινε ότι δεν υπάρχει παράβαση. Το ίδιο ισχύει και για τους διαιτητές στην αίθουσα του VAR.

Δείτε τη φάση που ζήτησε πέναλτι ο ΟΦΗ

Πως έφτασε στη νίκη ο “δικέφαλος”

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι επιθετικά και ήθελε να επιβάλει το ρυθμό του. Από την άλλη, όμως, ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι είναι μια άκρως επιθετική ομάδα. Ο «δικέφαλος του βορρά» πάντως, δημιούργησε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, αλλά βρήκε μπροστά του τον εξαιρετικό Σωτηρίου. Ο τερματοφύλακας των Κρητικών είπε αρχικά «όχι» στον Λημνιό στο 22′, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ελ Καντουρί. Στο 37′ ο Σωτηρίου έσωσε ξανά την ομάδα του, καθώς απομάκρυνε το σουτ του Μπίσεσβαρ.

Στην επανάληψη ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 56′ οι παίκτες του ΠΑΟΚ άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Λημνιός βρήκε τον Μίσιτς και με σουτ έξω από την περιοχή ο Κροάτης έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 77′ ο Ελ Καντουρί δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον εξαιρετικό Σωτηρίου και παρέμεινε το 0-1. Στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε και ο ΠΑΟΚ πήρε την σπουδαία νίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments