Πολιτισμός

Διαγωνισμός ζωγραφικής: Κεντρικό θέμα για τους μαθητές η Ναυμαχία της Σαλαμίνας

Διαγωνισμός ζωγραφικής: Κεντρικό θέμα για τους μαθητές η Ναυμαχία της Σαλαμίνας
Διαγωνισμός ζωγραφικής: Έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό ζωγραφικής διοργανώνει το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιαννη», καθώς οι διαγωνιζόμενοι μαθητές θα ασχοληθούν αποκλειστικά με την Ναυμαχία της Σαλαμίνας και την Μάχη των Θερμοπυλών.

Διαγωνισμός ζωγραφικής: Για το σχολικό έτος 2019-2020, το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» οργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού, με θέμα τη συμπλήρωση 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας και τη Μάχη των Θερμοπυλών.

Όπως τονίζεται, για τους μαθητές Γυμνασίου το ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» οργανώνει διαγωνισμό έκθεσης ιδεών με το ίδιο θέμα και για τους μαθητές Λυκείου θα συνδράμει στην πραγματοποίηση μαθητικών παραστάσεων της τραγωδίας «Πέρσες»του Αισχύλου.

Ο περυσινός διαγωνισμός που οργάνωσε το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» είχε θέμα: «Οι Λαοί και τα Μνημεία τους» και ήταν αφιερωμένος στην Παναγία των Παρισίων, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, με αφορμή την πυρκαγιά που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του.

Όλα τα έργα ήταν πραγματικά ξεχωριστά και όλοι οι μαθητές θα τιμηθούν σε ειδική τελετή που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιανουαρίου 2019.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments