Αθλητισμός

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Σαν γνήσιο Μακεδονόπουλο έπραξε σωστά ο Σλούκας»

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Σαν γνήσιο Μακεδονόπουλο έπραξε σωστά ο Σλούκας»
Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τη στάση που κράτησε ο Έλληνας αθλητής

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Φυσιολογική η αντίδραση του Κώστα Σλούκα σύμφωνα με όσα είπε ο έμπειρος προπονητής το Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε παράλληλα ότι ο Έλληνας αθλητής βρίσκεται εκεί για να προσφέρει εντός του παρκέ και όχι για να σηκώνει πανό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι θετικότατη η αντίδραση του Σλούκα. Υπάρχει σχετική οδηγία που λέει ότι απαγορεύονται τα πολιτικά συνθήματα στον αθλητισμό. Ο Κεμάλ ήταν σφαγέας μην το ξεχνάμε. Φυσικά και εγώ αυτό θα το έκανα, όπως και κάθε Έλληνας αθλητής. Σαν γνήσιο Μακεδονόπουλο έπραξε σωστά. Με κάλυψε απόλυτα με τις δηλώσεις του. Έχει τιμήσει και με το παραπάνω τα συμβόλαια. Πληρώνεται για τα συμφέροντα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και όχι να συμμετέχει σε κάθε πολιτική παράσταση».

Σε απολογία ο Κώστας Σλούκας

Συνέχεια δίνει η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ στο συμβάν με τον Κώστα Σλούκα και το πανό στη μνήμη του Ατατούρκ, το οποίο δεν κράτησε ο Έλληνας διεθνής. Ο γκαρντ της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, παρά τις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πως σέβεται την Τουρκία και τη Φενερμπαχτσέ, κλήθηκε σε απολογία επειδή δεν κράτησε το πανό στη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ ανήμερα της 81ης επετείου από τον θάνατό του, με το οποίο έκαναν την είσοδό τους στο παρκέ οι παίκτες της «Φενέρ» την Κυριακή (10/11).

Όπως αναφέρει η τουρκική αθλητική εφημερίδα «Φανατίκ», οι διοικούντες τη Φενερμπαχτσέ θέλουν να συνομιλήσουν με τον Κώστα Σλούκα, να ακούσουν την άποψή του σχετικά με το γεγονός και να δώσουν ένα τέλος στην υπόθεση, η οποία έγινε πρώτο θέμα στην Τουρκία, με έντονες αντιδράσεις κατά του Κώστα Σλούκα από Τούρκους οπαδούς της «Φενέρ», αλλά και από τον Σεμίχ Ερντέν. Ο 33χρονος Τούρκος διεθνής έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments