Αθλητισμός

Νίκος Κωστένογλου: Κανένα θέμα προπονητή στην ΑΕΚ

Νίκος Κωστένογλου: Κανένα θέμα προπονητή στην ΑΕΚ
Νίκος Κωστένογλου: Η ήττα στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον τρόπο που ήρθε προκάλεσε σεισμό στα ενδότερα της ομάδας, ωστόσο από πλευράς διοίκησης δεν προκύπτει για την ώρα θέμα προπονητή.

Νίκος Κωστένογλου: Ηρεμία αναζητούν στην Ένωση μετά την απρόσμενη ήττα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι “Κιτρινόμαυροι” έχασαν θεωρητικά ένα δικό τους παιχνίδι, καθώς για μία ώρα παιχνιδιού βρέθηκαν μπροστά με 2-0 στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πραγματοποίησε επική ανατροπή κερδίζοντας το παιχνίδι με 3-2 χάρις το τέρμα του Κολοβέτσιου λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Στην Ένωση το αποτέλεσμα αυτό έπεσε σαν… βόμβα, με παίκτες, προπονητή και διοίκηση να βρίσκονται υπό έντονη αμφισβήτηση από το φίλαθλο κοινό της ομάδας. Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές εξελίχθηκε στον χειρότερο εφιάλτη. Οι ευθύνες όπως συνηθίζεται σε κάθε ήττα πέφτει βαρύτερη στον προπονητή, με τον Νίκο Κωστένογλου να δέχεται έντονη κριτική για το τρόπο που διαχειρίστηκε το έμψυχο δυναμικό του. Όπως διαρρέεται για την ώρα δεν τίθεται θέμα προπονητή, με τη διοίκηση να στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό. Η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται για να ρίξει τους τόνους της βαριάς ήττας και να απαλύνει τις πληγές που προκλήθηκαν από το χθεσινό φιάσκο.

Τα τέρματα των Μπακάκη και Ολιβέιρα στο πρώτο ημίχρονο δεν στάθηκαν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη στο ντέρμπι για την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με αντεπίθεση διαρκείας κατόρθωσε να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και να πανηγυρίσει μια τεράστιας σημασίας νίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments