Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Η Άστον Βίλα στις επιλογές του Νορβηγού

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Η Άστον Βίλα στις επιλογές του Νορβηγού
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο αμυντικός του Ολυμπιακού συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους "μνηστήρες", με την τελευταία χρονικά, Άστον Βίλα να θέλει τον Νορβηγό ως ελεύθερο.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Όσο καθυστερεί η ανανέωση του συμβολαίου του 27χρονου στον Ολυμπιακό, τόσο θα αυξάνονται οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού. Ο Ομάρ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εδραιωθεί στους “Ερυθρόλευκους”, με τελευταίο τον Πέδρο Μαρτίνς να τον καθιερώνει στο δεξιό άκρο της αμυντικής του γραμμής. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις δεν περνούν απαρατήρητες στο Λιμάνι, με τον σύλλογο να σκέφτεται σιγά σιγά την ώρα που θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί του προκειμένου να συζητηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του.

Η τρέχουσα σύμβαση με τον Νορβηγό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο ο παίκτης επιθυμεί να ανεβάσει το κασέ του επισφραγίζοντας με τον πιο ιδανικό τρόπο την αγωνιστική του άνοδο. Ο 27χρονος εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού γνωρίζει πως εκτός των Πειραιωτών το όνομά του απασχολεί και άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την πλειοψηφία αυτών να έρχεται από την Αγγλία.

Τελευταία διεκδικήτρια για τα δικαιώματα του παίκτη είναι σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail η Άστον Βίλα, με τους “Χωριάτες” να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο αγγλικός σύλλογος θέλει όσο κανέναν άλλον τον Νορβηγό για το δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο δεν επιθυμούν να πληρώσουν τους “Ερυθρόλευκους” ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς την ελευθέρας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments