Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Προτεραιότητα οι αποχωρήσεις

ΠΑΟΚ: Προτεραιότητα οι αποχωρήσεις
ΠΑΟΚ: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν αργεί και στη Θεσσαλονίκη ήδη σκέφτονται το πως θα ελαφρύνουν το ρόστερ από ποδοσφαιριστές που δεν εμπιστεύεται ο τεχνικός του "Δικέφαλου του Βορρά", Αμπέλ Φερέιρα.

ΠΑΟΚ: Η σεζόν κυλά με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σταθερά σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό και την κορυφή του πρωταθλήματος. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζεται ικανή να παλέψει μέχρι τέλους φέτος προκειμένου να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, με τον Αμπέλ Φερέιρα να διαχειρίζεται ένα εξαιρετικό ρόστερ με επιλογές σε κάθε θέση. Όπως και να χει, στον σύλλογο ξέρουν πως η ομάδα παίρνει βελτίωση στο έμψυχο δυναμικό, με τις σκέψεις ωστόσο για τον ερχομό νέων ποδοσφαιριστών να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Στον ΠΑΟΚ όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ του Sportime προτεραιότητα έχουν οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και δεν χαίρει της στήριξης του Αμπέλ Φερέιρα. Πρώτοι στην λίστα των παικτών υπό παραχώρηση είναι οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Δημήτρης Πέλκας. Ο πρώτος έχει περιθωριοποιηθεί με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να έχει πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ. Ο δεύτερος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην σκιά του καλού του εαυτού, με τον Αμπέλ Φερέιρα να μην τον εμπιστεύεται και να τον διατηρεί σταθερά στον πάγκο δίνοντας του λίγο χρόνο σε κάθε παιχνίδι.

Η λίστα εκτός των δύο παραπάνω περικλείει και τα ονόματα των Μίροσλαβ Στόχ και Τσούμπα Άκπομ, με τον δεύτερο ωστόσο να έχει ελάχιστες πιθανότητες αποχώρησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments