Πολιτική

Ανδρέας Λοβέρδος: «Αμετανόητοι σκευωροί, θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους»

Ανδρέας Λοβέρδος: «Αμετανόητοι σκευωροί, θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους»
Ανδρέας Λοβέρδος: H απάντηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ για την παραγγελία άσκησης ποινικής δίωξης εις βάρος του.

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής απάντησε καυστικά στην παραγγελία άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του από την επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, για δωροδοκία στην υπόθεση της Novartis. «Εκείνοι που διέπραξαν κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, έβγαλαν σήμερα μόνοι τους και το τελευταίο προσωπείο. Αμετανόητοι σκευωροί. Θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους όπως ο ποινικός κώδικας ορίζει», τόνισε ο βουλευτής σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη διαβίβασε σχετική παραγγελία προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης. Το αδίκημα που αποδίδονται στον πρώην υπουργό είναι αυτό της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ εξακολούθηση. Προηγήθηκε το αίτημα της Εισαγγελίας Διαφθοράς προς τη Βουλή για την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου προκειμένου να προχωρήσει η ποινική διαδικασία σε βάρος του.

Πριν από λίγες ημέρες από το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης που είχε καταθέσει ο Ανδρέας Λοβέρδος σε βάρος της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments