Video

Μυθική περιγραφή σε ποδοσφαιρικό αγώνα σε τοπικό πρωτάθλημα [vid]

Μυθική περιγραφή σε ποδοσφαιρικό αγώνα σε τοπικό πρωτάθλημα [vid]
Όταν ενώνεις τον αγώνα ενός τοπικού πρωταθλήματος μ' έναν σπίκερ που... νιώθει το παιχνίδι, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Το να παρακολουθήσει κάποιος μια αναμέτρηση τοπικού πρωταθλήματος, αν δεν βρίσκεται κοντά στον τόπο διαμονής του, είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ωστόσο, στον «μαγικό κόσμο» του διαδικτύου τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Ειδικά, όταν στην περιγραφή της αναμέτρησης υπάρχουν άνθρωποι που… νιώθουν το παιχνίδι και ξέρουν πως να δώσουν ζωντάνια στην αναμέτρηση ακόμα κι όταν το αποτέλεσμα έχει κριθεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο σπίκερ αναμέτρησης που δίνει χρηστικές πληροφορίες για την αντίπαλη ομάδα, όπως για παράδειγμα ότι ο αρχηγός της ήρθε από το νησί (ποιο νησί δεν έχει σημασία) για το ματς, με λεπτομερείς αναφορές για τους ποδοσφαιριστές, όπως ότι ο σκόρερ του πρώτου γκολ των γηπεδούχων είναι ο Φώτης. «Ποιος Φώτης;» θα ρωτήσετε εύλογα. «Ο Φωτάκης, είναι θκό (δικό) μας παιδάκι. Ο γιος του Τάσου, που έχει τα ψημένα τα ορνίθια στην Κομοτηνή! Ο τρανός ο γιος γιατί έχει επίσης έναν αδερφό, ο οποίος είναι φαντάρος και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στα μέσα της σεζόν, που θα πάρει το απολυτήριο»! είναι η απάντηση!

Βέβαια, ο άνθρωπος που περιγράφει το παιχνίδι πρέπει πάντα να έχει και το νου του στην κερκίδα, να ξέρει ανά πάσα στιγμή τι γίνεται, ενώ ενίοτε πρέπει να ξέρει και τους οπαδούς όπως «ο Μιχάκης που πήγε κι έπιασε τον ίσκιο και δεν ξέρω αν… ζαμάκωσε». Παράλληλα, πρέπει να ξέρει να αποθεώνει και τις περίτεχνες ενέργειες στο γήπεδο, όπου σε μια εξαιρετική ντρίμπλα μπορεί να ενημερώσει πως «την… κατσιούρντησε» (τη μπάλα υποθέτουμε).

https://www.facebook.com/gelioagrotiko/videos/2229990450627635/?v=2229990450627635

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments