Αθλητισμός

Αλέξης Κούγιας: Η ήττα από την Λαμία και το άδειο ρεζερβουάρ

Αλέξης Κούγιας: Η ήττα από την Λαμία και το άδειο ρεζερβουάρ
Αλέξης Κούγιας: Η επιτυχημένη πορεία της Λάρισας ανακόπηκε απότομα τη Δευτέρα, με την Λαμία να περνάει από το AELFC Arena με το εμφατικό 3-0 προκαλώντας πονοκέφαλο στον ισχυρό άνδρα των γηπεδούχων.

Αλέξης Κούγιας: Δεν έφθανε το ηχηρό “χαστούκι” από την Λαμία στον γνωστό ποινικολόγο για πάει στραβά η μέρα του. Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας δεν μπορούσε να πιστέψει την ήττα της ομάδας του τη Δευτέρα από την Λαμία. Η ομάδα από την Φθιώτιδα πέρασε σαν άνεμος από τη Λάρισα με το εμφατικό 3-0 να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Το αποτέλεσμα έκατσε… βουνό στο μυαλό του Αλέξη Κούγια, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομάδα του ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε τόσο καλό πρόσωπο μπόρεσε να ηττηθεί μέσα στην έδρα της από έναν σύλλογο που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας παράλληλα πολλά αγωνιστικά και όχι μόνο προβλήματα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης της Λάρισας αποχωρώντας από το γήπεδο με προορισμό την Αθήνα στα μισά της διαδρομής διαπίστωσε πως το αυτοκίνητό του έμεινε από βενζίνη. Το μυαλό του ήταν τόσο θολωμένο που όπως αποδεικνύεται ξέχασε ακόμη και να ανεφοδιάσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του. Για την ιστορία πάντως κατάφερε να βρει άμεσα λύση και να επιστρέψει κανονικά στην πρωτεύουσα.

Όσον αφορά τη Λάρισα, η ήττα από τη Λαμία έφερε κατεβασμένα πρόσωπα στις τάξεις της ομάδας. Η επιτυχημένη πορεία με αποκορύφωμα την εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε άδοξα, με τους Λαμιώτες να επαναφέρουν τον σύλλογο στην μουντή πραγματικότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments