Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα: Από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό ο Αργεντινός

Εμάνουελ Ινσούα: Από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό ο Αργεντινός
Εμανουέλ Ινσούα: Η υπερπροσπάθεια των "Πράσινων" την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ εκτός από την επική ανατροπή έφερε και τον σοβαρό τραυματισμό του Αργεντινού αμυντικού.

Εμανουέλ Ινσούα: Ο Αργεντινός αμυντικός πραγματοποιεί ακόμη μία εξαιρετική σεζόν με το “Τριφύλλι”. Ο Γιώργος Δώνης τον εμπιστεύεται τυφλά έχοντας τον από την αρχή της σεζόν στο βασικό του σχήμα, ωστόσο το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ έμελλε να είναι το τελευταίο του για τη χρονιά. Ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας αποκόμισε τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος αποδεικνύεται ικανός να τον διατηρήσει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός αναμένεται να απουσιάσει περίπου 1,5 μήνα από τις προπονήσεις, καθώς η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη έδειξε φανέρωσε ζημιά στο αριστερό του γόνατο. Έτσι ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή για το επόμενο διάστημα, με τον 28χρονο εκτός των άλλων να χάνει τις αναμετρήσεις με Άρη και ΟΦΗ.

Η επιστροφή του προγραμματίζεται με τις αρχές του νέου έτους, με τον παίκτη να σκέφτεται ήδη τον τρόπο προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 6 Ιανουαρίου. Από πλευράς τεχνικού τιμ, ο Γιώργος Δώνης αναζητά ήδη εντός της ομάδας τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Αργεντινός. Ο Ινσούα με την απόδοσή του προσφέρει τόσο αμυντικά όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού των “Πράσινων”. Δεδομένα η απώλειά του είναι σημαντική για το ρόστερ του Παναθηναϊκού που δεν έχει πολυτέλεια να χάνει ποδοσφαιριστές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments