Αθλητισμός

Καλαμάτα: Κόλπο γκρόσο με Δέλλα θέλει η Μαύρη Θύελλα

Καλαμάτα: Κόλπο γκρόσο με Δέλλα θέλει η Μαύρη Θύελλα
Καλαμάτα: Μετά τις τρεις σερί ήττες στη Football League, ο Βούζας παραμένει με ημερομηνία λήξης στον πάγκο και η διοίκηση προσπαθεί το κόλπο γκρόσο με τον Δέλλα.

Τεράστιας σημασίας είναι για την Καλαμάτα η αναμέτρηση της Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2019 με την Καβάλα. Η Μαύρη Θύελλα πηγαίνει στο ματς με τους Αργοναύτες με την πλάτη στον τοίχο καθώς η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη και οριακή. Τα περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά για τους μελανόλευκους και ειδικότερα για τον τεχνικό της ομάδας, Βασίλη Βούζα.

Ο 53χρονος τεχνικός είναι συνάντηση με την μελανόλευκη διοίκηση και θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή. Ο χρόνος δούλεψε υπέρ του και μέτρησε η επιθυμία της διοίκησης να μην προκαλέσει περαιτέρω αναστάτωση παραμονές του κρίσιμου αγώνα. Αν όμως τα αποτελέσματα συνεχίσουν να είναι αρνητικά τότε ο Βούζας θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν.

Μάλιστα η διοίκηση της Καλαμάτας έχει ήδη βρει τον επόμενο προπονητή της ομάδας, και αυτός αναμένεται να είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Οι άνθρωποι που τρέχουν τη “Μαύρη Θύελλα” έχουν πολύ καλή σχέση με την ΑΕΚ κι εκεί ποντάρουν για να πειστεί ο “Κολοσσός”. Το οικονομικό δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα αφού υπάρχει ρευστό από τον επενδυτή, Γιώργο Πρασσάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments