Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: “Διέλυσε” τον Ζβέρεφ – Για πρώτη φορά στα ημιτελικά του ATP FInals

Στέφανος Τσιτσιπάς: “Διέλυσε” τον Ζβέρεφ – Για πρώτη φορά στα ημιτελικά του ATP FInals
Στέφανος Τσιτσιπάς: Μία ακόμα μαγική εμφάνιση από τον Έλληνα τενίστα. Νίκησε με 2-0 σετ τον κάτοχο του τίτλου, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε από απόψε στους «4» του ATP Finals!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Ελληνας τενίστας πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση και “διέλυσε” με 2-0 σετ (6-3, 6-2) τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο «Αντρέ Αγκάσι» και σφράγισε από απόψε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του ATP Finals, που διεξάγεται στο Λονδίνο.

Ο «Tsitsifast» μετά τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ υπέταξε και τον κάτοχο του τίτλου, ο οποίος πριν από δύο μέρες κέρδισε πανεύκολα το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ράφαελ Ναδάλ. Μία ακόμα φοβερή εμφάνιση από τον Έλληνα τενίστα, που απέδειξε περίτρανα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Στην παρθενική του συμμετοχή σε ATP Finals ο 21χρονος τενίστας σφράγισε από το δεύτερο κιόλας παιχνίδι την πρόκρισή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μια τεράστια επιτυχία για τον «Τσιτσιφάστ», με το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ράφαελ Ναδάλ να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο,τι και να γίνει στο ματς με τον Ισπανό, ο Τσιτσιπάς θα έχει πάρει το εισιτήριο για τους «4», όπου βρίσκεται επίσης ο Ντομινίκ Τιμ από τον άλλον όμιλο.

Αυτό που απομένει να μάθουμε είναι τους άλλους δύο τενίστες που θα ακολουθήσουν τους Τιμ και Τσιτσιπά στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τους Φέντερερ, Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Ζβέρεφ να παλεύουν για τα άλλα δύο εισιτήρια της τελικής τετράδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments