Ελλάδα

Κακοκαιρία Βικτώρια: Μαθητές έφτιαξαν γέφυρα από καρέκλες για να βγουν από το σχολείο [vid]

Κακοκαιρία Βικτώρια: Μαθητές έφτιαξαν γέφυρα από καρέκλες για να βγουν από το σχολείο [vid]
Κακοκαιρία Βικτώρια: Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας οι μαθητές έπρεπε να σκεφτούν κάτι για να μην ...βουλιάξουν.

Κακοκαιρία Βικτώρια: Με έναν ευφάνταστο τρόπο κατάφεραν μαθητές Λυκείου στο Τυμπάκι να βγουν από την αίθουσα διδασκαλίας και να φτάσουν στο προαύλιο του σχολείου, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας «Βικτώρια» που πλήττει τη χώρα. Σύμφωνα με το e-kriti.gr, που αναμεταδίδει βίντεο από τη σελίδα «Δια-sos-τε τη Μεσαρά», οι μαθητές τοποθέτησαν μία-μία  τις καρέκλες στην πλημμυρισμένη αυλή, σχηματίζοντας γέφυρα. Στη συνέχεια, πατώντας πάνω σε αυτά κατάφεραν να φύγουν.

Αρκετά τα προβλήματα στην Κρήτη

Η κακοκαιρία έφερε αρκετά προβλήματα στην Κρήτη. Στο Δήμο Φαιστού στο Ηράκλειο με απόφαση του δημάρχου, λίγο μετά τις 11:30 τα σχολεία έκλεισαν καθώς υπήρξε ανησυχία λόγω της νεροποντής. Στο Τυμπάκι σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση με αποτέλεσμα αρκετοί δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μεγάλες ζημιές σε ελιές και καλλιέργειες.

Gepostet von Μιχάλης Κουτεντάκης am Dienstag, 12. November 2019

Τροχαίο στο Ηράκλειο

Η σφοδρή κακοκαιρία έφερε μποτιλιαρίσματα και τροχαία στο Ηράκλειο. Η βροχή που ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι είχε ως αποτέλεσμα δρόμοι να πλημμυρίσουν ενώ η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα τροχαία ατυχήματα χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments