Αθλητισμός

Βλάνταν Ίβιτς: Απίθανο να αναλάβει την ΑΕΚ

Βλάνταν Ίβιτς: Απίθανο να αναλάβει την ΑΕΚ
Βλάνταν Ίβιτς: Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Σέρβου τεχνικού για τον πάγκο της, όμως δύσκολα θα προχωρήσει αυτή η περίπτωση.

Βλάνταν Ίβιτς: Μπορεί μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο, η ΑΕΚ να πήρε την απόφαση συνεχίσει με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά  οι πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας έχουν φέρει προβληματισμό. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι άμοιρος ευθυνών καθώς έχει δεχτεί έντονη κριτική για κάποιες επιλογές του. Τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει κάποια ονόματα για την άκρη του πάγκου της ΑΕΚ.

Ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί αρκετά είναι αυτό του Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έχει δείξει πολύ καλό έργο με τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος προπονητής κατάφερε να παρουσιάσει μια καλοδουλεμένη ομάδα παρά το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε κάποιον τίτλο. Τα τελευταία χρόνια ο Βλάνταν βρίσκεται στο Ισραήλ για την Μακάμπι Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Φυσικά δεν θα ήταν καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όμως όπως αναφέρει η “Ώρα των Σπορ”, ο Ίλια Ίβιτς είναι πολύ δύσκολο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Και ο λόγος είναι ο νυν τεχνικός διευθυντής της Ένωσης και αδερφός του πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίλια Ίβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments