Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Νίκο Ροντρίγκεθ για τεχνικό διευθυντή

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Νίκο Ροντρίγκεθ για τεχνικό διευθυντή
Παναθηναϊκός: Ο Νίκο Ροντρίγκεθ είναι ένας από τους υποψηφίους που συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλουν οι «πράσινοι» να έχει ο νέος τεχνικός τους διευθυντής.

Παναθηναϊκός: Η αναζήτηση των «πρασίνων» για τον νέο τους τεχνικό διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις και τις προτάσεις που φτάνουν καθημερινά στα χέρια τους και έχουν ήδη καταρτίσει μια σχετική λίστα, όπως γράφει η «Live Sport». Η συγκεκριμένη λίστα ανανεώνεται διαρκώς, καθώς πολλά νέα ονόματα προκύπτουν και άλλα τόσα αφαιρούνται επειδή δεν πληρούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί.

Μέχρι στιγμής οι προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Γιάννης Αλαφούζος για τον διάδοχο του Νταμπίζα δεν έχουν εκπληρωθεί από Έλληνες που έχουν προταθεί. Γι αυτό το λόγο το βάρος έχει πέσει στην ευρωπαϊκή αγορά και έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις. Ωστόσο, οι περισσότερες φορές είναι αρνητικοί λόγω της κακής φήμης που έχει αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια.

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και αυτό του Νίκο Ροντρίγκεθ, ο οποίος είχε το ίδιο πόστο σε ομάδες τόσο της Primera όσο και της Segunda Division στην Ισπανία. Εκτός από τον Ροντρίγκεθ έχει προταθεί και ο Γιόζεφ Κόσλεϊ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Δώνη στην Λάρισα και πλέον εκτελεί χρέη ατζέντη.

Εμάνουελ Ινσούα: Από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό ο Αργεντινός

Ο Αργεντινός αμυντικός πραγματοποιεί ακόμη μία εξαιρετική σεζόν με το «Τριφύλλι». Ο Γιώργος Δώνης τον εμπιστεύεται τυφλά έχοντας τον από την αρχή της σεζόν στο βασικό του σχήμα, ωστόσο το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ έμελλε να είναι το τελευταίο του για τη χρονιά. Ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας αποκόμισε τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος αποδεικνύεται ικανός να τον διατηρήσει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός αναμένεται να απουσιάσει περίπου 1,5 μήνα από τις προπονήσεις, καθώς η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη έδειξε φανέρωσε ζημιά στο αριστερό του γόνατο. Έτσι ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή για το επόμενο διάστημα, με τον 28χρονο εκτός των άλλων να χάνει τις αναμετρήσεις με Άρη και ΟΦΗ.

Η επιστροφή του προγραμματίζεται με τις αρχές του νέου έτους, με τον παίκτη να σκέφτεται ήδη τον τρόπο προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 6 Ιανουαρίου. Από πλευράς τεχνικού τιμ, ο Γιώργος Δώνης αναζητά ήδη εντός της ομάδας τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Αργεντινός. Ο Ινσούα με την απόδοσή του προσφέρει τόσο αμυντικά όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού των «Πράσινων». Δεδομένα η απώλειά του είναι σημαντική για το ρόστερ του Παναθηναϊκού που δεν έχει πολυτέλεια να χάνει ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments