Αθλητισμός

Ζοσέ Σα: Τέσσερις αγγλικές ομάδες ετοιμάζουν πρόταση 15 εκατομμυρίων

Ζοσέ Σα: Τέσσερις αγγλικές ομάδες ετοιμάζουν πρόταση 15 εκατομμυρίων
Ζοσέ Σα: Αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τέσσερις ομάδες από το Νησί είναι έτοιμες να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Ζοσέ Σα: Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι ένα από τα καυτά ονόματα της ευρωπαϊκής αγοράς στη θέση του τερματοφύλακα. Μπορεί ο Ολυμπιακός να τον κοστολογεί με 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά υπάρχουν τέσσερις αγγλικές ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει Ιανουαρίου.

Με τις εμφανίσεις του (ειδικά εκείνη με την Μπάγερν στο Μόναχο), ο Σα έχει ανέβει στην κορυφή της λίστας διαφόρων ομάδων της Premier League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγλικών ΜΜΕ, η Άρσεναλ, η Λέστερ, η Γουλβς και η Γουεστ Χαμ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για τον διεθνή Πορτογάλο τερματοφύλακα, η οποία θα είναι της τάξεως των 15 εκατομμυρίων ευρώ, το ποσό δηλαδή που προβλέπεται στη σχετική ρήτρα του συμβολαίου του.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Σα στο Λιμάνι, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, με αναφορά και στα παιχνίδια που έχει κρατήσει το «μηδέν» στην εστία του (σ.σ. 7/10 στο πρωτάθλημα και συνολικά 12/20 φέτος).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments