Αθλητισμός

Γιάννης Μανιάτης: Από τον Πανιώνιο στον Απόλλωνα Σμύρνης

Γιάννης Μανιάτης: Από τον Πανιώνιο στον Απόλλωνα Σμύρνης
Γιάννης Μανιάτης: Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί παρελθόν από τον Πανιώνιο βρίσκεται στις βασικές μεταγραφικές επιλογές του Απόλλωνα Σμύρνης.

Γιάννης Μανιάτης: Την περίπτωση του 33χρονου μέσου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο εξετάζει ο Απόλλωνας Σμύρνης, με τους “Κυανόλευκους” να αναζητούν έμπειρες λύσεις που θα τους δώσει όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να εκπληρώσουν τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” με το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ 2 όντας σε ισοβαθμία με τον Πλατανιά με τον οποίο κοντράρεται την προσεχή Κυριακή στην Κρήτη.

Ο σύλλογος από την Αθήνα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον έμπειρο αμυντικό μέσο, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Πανιώνιος έλυσε την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή μετά από διαφωνία στο αγωνιστικό σκέλος, με τον Μανιάτη να μένει μεσούσης της σεζόν χωρίς ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοδοξεί να τερματίσει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος προκειμένου να εξασφαλίσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Η επιλογή του Γιάννη Μανιάτη βαδίζει προς αυτή την κατεύθυνση, με τις δύο πλευρές αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να επιβεβαιώσουν τις φήμες που τους θέλουν να κινούνται μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν. Η εμπειρία του 33χρονου είναι αδιαπραγμάτευτη, καθώς ο Γιάννης Μανιάτης έχει αγωνιστεί με επιτυχία καθ’ όλη του την καριέρα στην Σούπερ Λιγκ φορώντας μάλιστα επί σειρά ετών την φανέλα του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου. Ο 33χρονος να προσθέσουμε πως έχει παραστάσεις και από το εξωτερικό με πέρασμα σε Βέλγιο και Τουρκία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments