Αθλητισμός

Γιώργος Τζαβέλλας: Έχει αναλάβει ρόλο “μάνατζερ”

Γιώργος Τζαβέλλας: Έχει αναλάβει ρόλο “μάνατζερ”
Γιώργος Τζαβέλλας: Ο Έλληνας αμυντικός έχει γίνει μεσολαβητής για τις μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην Τουρκία.

Γιώργος Τζαβέλλας: Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές επιλέγουν την Τουρκία για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Και μάλιστα πηγαίνουν και αρκετά καλά στις ομάδες τους. Μπορεί να μην αγωνίζονται σε ομάδες που πρωταγωνιστούν, αλλά πολύ σύντομα θα γίνει και αυτό. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δείχνει δικαιωμένος για την απόφαση του να μεταπηδήσει το περασμένο καλοκαίρι στην Αλάνιασπορ του Ερόλ Μπουλούτ, έχοντας για συμπαίκτες τους Μανώλη Σιώπη και Γιώργο Τζαβέλλα. Μάλιστα ο Τζαβέλλας ήταν ο κύριος υπεύθυνος για τη μεταγραφή του Μπακασετά στην Αλάνιασπορ, αλλά και για του Σιώπη.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει εξαιρετικές σχέσεος με τον Τούρκο ατζέντη, Τσενκ Μερίκ Γιαζίτσι, ο οποίος έχει έντονη δραστηριότητα στην Τουρκία. Ήταν εκείνος που πήγε τον Μερίχ Ντεμιράλ, τον Τούρκο διεθνή στόπερ στη Γιουβέντους. Ο συγκεκριμένος Τούρκος ατζέντης βγήκε μπροστά ως εκπρόσωπος του club στα deals με Μπακασέτα και Σιώπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments