Αθλητισμός

Ρότζερ Φέντερερ: Απέκλεισε τον Τζόκβιτς με εκπληκτική εμφάνιση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Finals

Ρότζερ Φέντερερ: Απέκλεισε τον Τζόκβιτς με εκπληκτική εμφάνιση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Finals
Ρότζερ Φέντερερ: Το ένα από τα δύο γκρουπ των ATP Finals ολοκληρώθηκε, με τον Ρότζερ Φέντερερ να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά, μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ρότζερ Φέντερερ: Με συγκλονιστική εμφάνιση ο Ρότζερ Φέντερερ κέρδισε με 6-4, 6-3 τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον 3ο αγώνα του ομίλου του ATP Finals και προκρίθηκε για άλλη μια χρονιά στα ημιτελικά του τουρνουά. Η νίκη του Ελβετού τενίστα, πέραν της πρόκρισης για τον ίδιο, έδωσε και στον Ράφα Ναδάλ το Νο1 του 2019. Ο Φέντερερ κέρδισε τον Τζόκοβιτς για 23η φορά και για πρώτη φορά μετά από το 2015 και το ATP Finals και θα παίξει στον 15ο ημιτελικό του σε 17 συμμετοχές στο τουρνουά.

Ο ίδιος έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον 7ο τίτλο του και θα παίξει στον ημιτελικό του Σαββάτου με τον 1ο του ομίλου που συμμετέχει ο Τσιτσιπάς ο οποίος θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Εκτός συνέχειας στο τουρνουά μένει από τους ομίλους ο Νόβακ Τζόκοβιτς που είχει μόλις 1 νίκη σε 3 αγώνες αλλά και ο νεαρός με επίσης 1 νίκη Ματέο Μπερετίνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments