Αθλητισμός

Τσάβι Πασκουάλ: Ξανά στην Αθήνα – Έντονη φημολογία για επιστροφή στον Παναθηναϊκό

Τσάβι Πασκουάλ: Ξανά στην Αθήνα – Έντονη φημολογία για επιστροφή στον Παναθηναϊκό
Τσάβι Πασκουάλ: Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού. Σενάρια επιστροφή του στο Τριφύλλι.

Τσάβι Πασκουάλ: Ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται ξανά στην Αθήνα. Ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού, έφτασε πριν από λίγη ώρα στην χώρα μας έχοντας μαζί του και τον ατζέντη του (και παλαίμαχο μπασκετμπολίστα) Ζόραν Σάβιτς. Ο Ισπανός τεχνικός έρχεται αρκετά συχνά στην Αθήνα, με τα σενάρια επιστροφής του στο Παναθηναϊκό να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει το γεγονός πως επέστρεψε στη χώρα μας, λίγο μετά την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ, και μάλιστα έχοντας συνοδεία τον μάνατζερ του. Υπάρχουν σενάρια πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα έχουν συνάντηση με τον Πασκουάλ, συζητώντας το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν στη τεχνική ηγεσία της ομάδας για δύο (2016-2018) χρόνια, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει το “τριφύλλι” σε Final Four.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments