Αθλητισμός

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς σε τάιμ άουτ: Άντε γαμ…τε όλοι σας [vid]

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς σε τάιμ άουτ: Άντε γαμ…τε όλοι σας [vid]
Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε έχασε την ψυχραιμία του και στο τάιμ άουτ που κάλεσε αντί για οδηγίες άρχισε να βρίζει τους παίκτες του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές μπάσκετ όλων των εποχών στην Ευρώπη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του. Θα περίμενε κανείς να δείχνει σημάδια κορεσμού. Ο Σέρβος τεχνικός όχι απλά δεν δείχνει κορεσμένος, αλλά ζει με μεγάλη ένταση κάθε παιχνίδι που δίνει η ομάδα του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης για το χρώμα που παίρνει το πρόσωπο του όταν νευριάζει στον πάγκο. Ωστόσο ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε είχε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα ακόμα και για τα δικά του δεδομένα. Στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο της ΤΣΣΚΑ ήταν έξαλλος με τους παίκτες του.

Κάλεσε λοιπόν τάιμ άουτ για να κόψει το ρυθμό και να συνεφέρει τους παίκτες του. Ωστόσο αντί να δώσει οδηγίες απλά ξέσπασε αδιαφορώντας για το γεγονός πως υπήρχε κάμερα πάνω από το κεφάλι του. Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στους παίκτες του είπε: «Είστε καλά παιδιά. Άντε γαμ…τε όλοι σας. Αντε γαμ…τε! Εντάξει! θα το επαναλάβω ένα εκατομμύριο φορές! Αντε γαμ…τε! Τζίτζι Ντατόμε ντροπή σου!».

Στη συνέχεια τα έβαλε και με τον Μελίχ Μαχμούτογλου. Ο Τούρκος αθλητής πρέπει να έκανε κάτι πολύ άσχημο για να προκαλέσει τέτοια οργή. Οι φωνές του Ομπράντοβιτς ήταν τόσο έντονες και γρήγορες που κανένας δεν κατάλαβε τι ακριβώς του είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments