Διεθνή

Airbnb: Μεγάλη αλλαγή ανακοίνωσε η εταιρία

Airbnb: Μεγάλη αλλαγή ανακοίνωσε η εταιρία
Airbnb: Η εταιρία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επαληθεύει κάθε εγγραφή μέχρι το τέλος του επόμενου έτους προκειμένου να αυξηθεί η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη.

Airbnb: Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε μια φήμη που ήθελε πολλά ακίνητα που έχουν καταχωρηθεί στην πλατφόρμα να έχουν δηλωθεί με παραπλανητικά ή ψευδή στοιχεία. Η Airbnb ανακοίνωσε ότι θα επαληθεύει όλες τις καταχωρήσεις κατοικιών μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα αποζημιώνει τους χρήστες αν έχουν παραπλανηθεί από ανακριβείς εγγραφές. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η εταιρία κάνει κάτι τέτοιο από τότε που ιδρύθηκε.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Οκτωβρίου αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας έχουν πέσει θύματα απάτης. Συνήθως, λίγο πριν φθάσουν στο κατάλυμα που έχουν κλείσει, λαμβάνουν μία κλήση από τον ιδιοκτήτη, ο οποίους τους λέει πως αυτή δεν είναι διαθέσιμη εξαιτίας κάποιας έκτακτης συνθήκης ή διπλής κράτησης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μεταφέρονται σε μία άλλη τοποθεσία, συχνά σε κάποια άλλη περιοχή, χωρίς τις ανέσεις που συμπεριλαμβάνονταν στην αρχική κράτηση. Πολλές φορές δεν είχαν άλλη επιλογή από το να μείνουν εκεί. Για την διαμονή τους εκεί η Airbnb δεν τους αποζημίωνε.

Τον Νοέμβριο η Airbnb ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει τα «σπίτια των πάρτι» μετά από πυροβολισμούς σε κατάλυμα στην Καλιφόρνια που άφησαν πίσω τους πέντε νεκρούς. Το 2017 η Airbnb αναθεώρησε την πολιτική της μετά από έρευνα που αποκάλυψε ότι κακοποιοί παραβίαζαν λογαριασμούς και έκαναν διαρρήξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments