Αθλητισμός

Φραν Βέλεθ: Καθυστερεί η ανανέωση του συμβολαίου του

Φραν Βέλεθ: Καθυστερεί η ανανέωση του συμβολαίου του
Φραν Βέλεθ: Ο εκπρόσωπος του Ισπανού στόπερ συναντήθηκε πριν 2 εβδομάδες με τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχουν εξελίξεις.

Φραν Βέλεθ: Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι συζητήσεις μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και του Ισπανού αμυντικού για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρόθεση των κίτρινων είναι να προσφέρουν στον εκ των αρχηγών τους διετή επέκταση, που αν αποδεχτεί θα τον κρατήσει στο Κλεάνθης Βικελίδης ως το 2022.

Πριν από δύο εβδομάδες στην Ελλάδα βρέθηκε και ο εκπρόσωπος του Ισπανού, Χουάν Βιθκαΐνο, και είχε επαφές με τους ανθρώπους του Άρη έχοντας μια πρώτη συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Οι δυο άντρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και αυτό που προέκυψε από τη συζήτηση είναι πως και οι δυο πλευρές επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές, ωστόσο, και μένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να υπάρξει οριστική συμφωνία. Από εκείνες τις ημέρες βέβαια δεν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα. Και οι μέρες λιγοστεύουν για τον Άρη. Ο Ιανουάριος πλησιάσει και ο Βέλεθ θα μπορεί να διαπραγματευτεί και να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments