Αθλητισμός

Μπρούνο: Ενεργοποιείται ή φεύγει τον Γενάρη

Μπρούνο: Ενεργοποιείται ή φεύγει τον Γενάρη
Μπρούνο: Ο Βραζιλιάνος είναι αρκετά καλός στις προπονήσεις με τον Πορτογάλο να κάνει σκέψεις για να του δώσει χρόνο.

Μπρούνο: Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και ο Πέδρο Μαρτίνς Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ξέρει ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλο το ρόστερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα φαίνεται να μπαίνει σε σκέψεις για χρησιμοποίηση παικτών που είχαν ελάχιστο χρόνο μέχρι στιγμής. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο Μπρούνο, ο οποίος είναι εξαιρετικός στις προπονήσεις του Ολυμπιακού εδώ και αρκετό καιρό με τον Πορτογάλο να σκέφτεται να του δώσει χρόνο στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρούνο στο φιλικό παιχνίδι με την Κ19 ήταν από τους καλύτερους της πρώτης ομάδας και ο Μαρτίνς έχει μπει σε σκέψεις με την απόδοση του Βραζιλιάνου. Βέβαια αν Βραζιλιάνος δεν αρπάξει την ευκαιρία και δεν αλλάξει την κατάσταση, τότε θα παραχωρηθεί δανεικός τον Γενάρη. Προτεραιότητα του Ολυμπιακού θα είναι να τον δώσει σε ομάδα του εξωτερικού, όμως αν ισχύουν τα σενάρια περί επιστροφής του Κάναντι στον Ατρόμητο, τότε μπορεί να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments