Ελλάδα

Πολυτεχνείο: Ένταση μεταξύ των μελών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία

Πολυτεχνείο: Ένταση μεταξύ των μελών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία
Πολυτεχνείο: Αψιμαχίες μεταξύ μελών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Εκτοξεύτηκαν μπουκάλια.

Πολυτεχνείο: Ένταση σημειώθηκε μεταξύ μελών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ έξω από την αμερικανική πρεσβεία, στο τέλος της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα την ώρα που το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ περνούσε μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία ακούστηκαν αποδοκιμασίες και μάλιστα ορισμένοι πέταξαν μπουκάλια.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος της πορείας για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου και καθώς κορυφώνονται οι εκδηλώσεις. Ορισμένοι, που φαίνεται να πρόσκεινται στο ΚΚΕ αποδοκίμασαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάποιοι άλλοι πέταξαν και μπουκάλια εναντίον τους. Πληροφορίες του OPEN TV έκαναν λόγο για αψιμαχίες ενώ βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εν λόγω σημείο πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, ηρεμία επικρατεί στα Εξάρχεια, ενώ νωρίτερα αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχειρήσεις σε κτίρια της περιοχής, ενώ σε ταράτσα βρέθηκαν σακίδια με «πολεμοφόδια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments