Lifestyle

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ποια τραγουδίστρια δεν καλούσε επίτηδες τόσα χρόνια; [vid]

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ποια τραγουδίστρια δεν καλούσε επίτηδες τόσα χρόνια; [vid]
Σπύρος Παπαδόπουλος: Μετά από πολλά χρόνια, η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο "Στην Υγειά Μας".

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η μουσική εκπομπή “Στην Υγειά μας”, του Σπύρου Παπαδόπουλου έχει αφήσει ιστορία και έχουν περάσει από το πλατό πολλοί επιτυχημένοι καλλιτέχνες. Ο ίδιος έχει δείξει την προτίμηση του και καλεί συνέχεια κάποιους, ωστόσο κάποια καταξιωμένα ονόματα δεν έχουν εμφανιστεί. Ένα από αυτά έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του.

Η Πάολα, ο Στέλιος Ρόκκος, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Μελίνα Ασλαίδου, ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Μακρόπουλος είναι από τους γνωστούς καλεσμένους.

Από την άλλη, η Άντζελα Δημητρίου δεν είχε πατήσει το πόδι της τόσα χρόνια. Η Κατερίνα Στανίση είχε μιλήσει για «μπλόκο» του Σπύρου Παπαδόπουλου σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες εκφράζοντας το παράπονό της που εκείνη δεν είχε κληθεί ποτέ να τραγουδήσει στην εκπομπή.  Η Στανίση είχε αποκαλύψει πως στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» δεν καλούνται καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια και τη μουσική εκπομπή «Όλοι οι καλοί χωράνε» του Κώστα Χαρδαβέλλα, δίνοντας ως παράδειγμα την Άντζελα Δημητρίου. Έτσι, ο Παπαδόπουλος υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου τη Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού.

Η Άντζελα Δημητρίου είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής: «Έλεγα πάντα. Πότε επιτέλους θα τραγουδήσω σε αυτή την εκπομπή και σήμερα επιτέλους αυτό γίνεται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments