Αθλητισμός

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ
Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο δύο ιταλικών ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει χάσει τη θέση βασικού του στον ΠΑΟΚ, καθώς οι εμφανίσεις του δεν ήταν οι αναμενόμενες. Έτσι, ο Αμπέλ Φερέιρα αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο πορτιέρε να έχει πλέον καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα του «Δικεφάλου του Βορρά». Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει κάνει σαφές στον παίκτη πως μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ο Φερέιρα δεν τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», το όνομα του Έλληνα τερματοφύλακα βρίσκεται στα ραντάρ τόσο της Τζένοα όσο και την Μπολόνια, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει το ενδιαφέρον. Οι δύο ιταλικές ομάδες είχαν σκάουτερ τον Οκτώβριο με Ιταλία και Βοσνία σε Ρώμη κι ΟΑΚΑ για να τον δουν από κοντά, με τον ίδιο να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή προσφορά για τον Πασχαλάκη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εφόσον όμως ικανοποιηθεί οικονομικά.

ΠΑΟΚ: Σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων στο ΟΑΚΑ για Λημνιό και Γιαννούλη

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει απόψε (18/11) τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Στην αναμέτρηση αναμένεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα της «γαλανόλευκης» τόσο ο Δημήτρης Λημνιός όσο και ο Δημήτρης Γιαννούλης, οι οποίοι θα παρακολουθούνται από αρκετά «μάτια», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport». Κι αυτό γιατί στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν συνολικά σκάουτερ από 10 ευρωπαϊκές ομάδες για τους δύο παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρχει εκπρόσωπος γερμανικής ομάδας που έχει έντονο ενδιαφέρον για τον Λημνιό, ενώ είναι ιδιαίτερα πιθανό να υπάρχουν και γαλλικοί, ιταλικοί σύλλογοι.

Άλλωστε, οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ διανύουν μια περίοδο εντυπωσιακής φόρμας το τελευταίο διάστημα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους τόσο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» όσο και την Εθνική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments