Αθλητισμός

Άντονι Μουνιέ: “Σκληρό καρύδι” στις διαπραγματεύσεις με Παναθηναϊκό

Άντονι Μουνιέ: “Σκληρό καρύδι” στις διαπραγματεύσεις με Παναθηναϊκό
Άντονι Μουνιέ: Ο Γάλλος επιθετικός θεωρείται εδώ και καιρό ξένο σώμα στο "τριφύλλι", ωστόσο δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει τόσο εύκολα από την Ελλάδα.

Άντονι Μουνιέ: Σκληρός διαπραγματευτής αποδεικνύεται ο Γάλλος επιθετικός. Το μέλλον του στον Παναθηναϊκό δεν αναμένεται να μακροημερεύσει, καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν ο Γιώργος Δώνης δεν έχει δείξει να υπολογίζει τον 32χρονο στα πλάνα του. Ο έμπειρος επιθετικός αγνοείται μένοντας ουσιαστικά ανενεργός εδώ και καιρό με τον σύλλογο να αναζητά τρόπο να απεμπλακεί από το “παχυλό” για τα οικονομικά του “τριφυλλιού” συμβόλαιο.

Ο Μουνιέ αμείβεται με 400.000 ευρώ ετησίως, ποσό που στον Παναθηναϊκό προτιμούν να γλιτώσουν προκειμένου να το…ρίξουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που ο Γιώργος Δώνης έχει ανάγκη. Οι διαπραγματεύσεις του συλλόγου με την πλευρά του παίκτη δεν έχουν για την ώρα αποδώσει καρπούς,με την συμφωνία να κολλάει. Η πλευρά του Γάλλου να απαιτεί την εξόφληση όλου του συμβολαίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι “Πράσινοι” προσφέρουν τα 3/4 αυτού. Η διαφορά των 100.000 ευρώ μπορεί να φαίνεται μικρή για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, ωστόσο και για τις δύο πλευρές φαίνεται πως είναι πολύ σημαντική.

Από την μία ο Παναθηναϊκός που προσπαθεί να γλιτώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για έναν παίκτη που είναι ουσιαστικά παροπλισμένος και από την άλλη ο Γάλλος που αρκείται στο να πάρει όλο του το συμβόλαιο και να παραμείνει εκτός δράσης. Θυμίζουμε πως ο 32χρονος βρίσκεται στη χώρα μας με την οικογένειά του με τα παιδιά του να πηγαίνουν σχολείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments