Αθλητισμός

Γιάννης Μανιάτης: Οι σκέψεις για το μέλλον του

Γιάννης Μανιάτης: Οι σκέψεις για το μέλλον του
Γιάννης Μανιάτης: Τι αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Έλληνα αμυντικού για το μέλλον του;

Γιάννης Μανιάτης: Πολλά έχουν γραφτεί για τον μέλλον του έμπειρου αμυντικού, μετά την αποδέσμευσή του από τον Πανιώνιο. Τα πρώτα σενάρια ήθελαν τη Λαμία να κάνει πρόταση στον Γιάννη Μανιάτη. Η ομάδα της Φθιώτιδας ήθελε τον έμπειρο αμυντικό το καλοκαίρι. Όμως οι Φθιώτες θα κινηθούν για καθαρό εξάρι. Ψάχνουν αγωνιστικά κάτι διαφορετικό και ενδεχομένως λίγο πιο φθηνό.

Άλλα δημοσιεύματα έγραφαν για ενδιαφέρον του Απόλλωνα Σμύρνης. Είχε ψαχτεί ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης κάποτε, υπάρχει και ο Αντώνης Μανίκας τώρα. Μόνο που εκεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι γεμάτη. Στα χαφ είναι περισσότερες οι επιλογές από οπουδήποτε αλλού.  Κοινώς και στις δύο ομάδες, μόνο εάν το πάρει πάνω του ο εκάστοτε ιδιοκτήτης, μπορεί να γίνει κίνηση. Το ίδιο ισχύει και για τον Βόλο, μία ομάδα που τσεκάρει τις εξελίξεις.

Όπως γράφει το sportime.gr, άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον του Μανιάτη αναφέρουν πως για πρώτη φορά εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει.

Ο Έλληνας αμυντικός “ξενέρωσε” πολύ με όσα συνάντησε στον Πανιώνιο φέτος. Δικαιολογημένα ως έναν βαθμό, αφού ήταν unfair κάποια πράγματα που βίωσε. Τόσο στο οικονομικό όσο και στο θέμα της συμπεριφοράς. Προφανώς και έχουμε ακόμα Νοέμβριο και αυτές οι σκέψεις αλλάζουν εύκολα. Μία καλή πρόταση να έρθει, το βλέπεις αλλιώς. Αλλά ο 33χρονος δεν καίγεται να βρει ομάδα, ακριβώς το αντίθετο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments