Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει επιστολές διαμαρτυρίας σε FIFA και UEFA

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει επιστολές διαμαρτυρίας σε FIFA και UEFA
Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να ζητήσει την παρέμβαση της FIFA και της UEFA σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό και να διαμαρτυρηθεί για τις επιλογές του αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τις επόμενες κινήσεις τους, καθώς μετά την επιστολή διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση ετοιμάζεται να στείλει αντίστοιχες επιστολές σε την UEFA και την FIFA. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», οι «ερυθρόλευκοι» είναι υπό σκέψη, η δεύτερη κίνηση διαμαρτυρίας να είναι προς τις διεθνείς αρχές, τις FIFA και UEFA, χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει στη στρατηγική που θα ακολουθήσουν.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να ζητήσει την παρέμβαση της FIFA και της UEFA σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό και να διαμαρτυρηθεί για τις επιλογές του αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα, που βρίσκεται στη Ελλάδα με υπόδειξη των διεθνών αρχών. Ένα ακόμα ενδεχόμενο είναι να περιμένει ο Ολυμπιακός τη συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη, να δει τι θα προκύψει μέσα από αυτή και στη συνέχεια να αποφασίσει αν θα κινηθεί προς τις FIFA και UEFA.

Στον Ολυμπιακό βέβαια προτιμούν να κρατήσουν κρυφά κάποια χαρτιά που έχουν προκειμένου να κάνουν τη διαφορά στη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments