Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων στο ΟΑΚΑ για Λημνιό και Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων στο ΟΑΚΑ για Λημνιό και Γιαννούλη
ΠΑΟΚ: Περίπου δέκα ομάδες θα έχουν «κατασκόπους» στο παιχνίδι της Εθνικής με την Φινλανδία για να παρακολουθήσουν τους δύο παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά».

ΠΑΟΚ: Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει απόψε (18/11) τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Στην αναμέτρηση αναμένεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα της «γαλανόλευκης» τόσο ο Δημήτρης Λημνιός όσο και ο Δημήτρης Γιαννούλης, οι οποίοι θα παρακολουθούνται από αρκετά «μάτια», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport». Κι αυτό γιατί στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν συνολικά σκάουτερ από 10 ευρωπαϊκές ομάδες για τους δύο παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρχει εκπρόσωπος γερμανικής ομάδας που έχει έντονο ενδιαφέρον για τον Λημνιό, ενώ είναι ιδιαίτερα πιθανό να υπάρχουν και γαλλικοί, ιταλικοί σύλλογοι. Άλλωστε, οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ διανύουν μια περίοδο εντυπωσιακής φόρμας το τελευταίο διάστημα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους τόσο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» όσο και την Εθνική.

Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: Τον βάζει βασικό με Φινλανδία ο Φαν’τ Σιπ

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει η Εθνική μας ομάδας. Μετά τη νίκη κόντρα στην Αρμενία με 1-0, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Φινλανδία, με τον Τζον Φαν’τ Σιπ να σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα για να φρεσκάρει την Εθνική.

Ο Ολλανδός προπονητής εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικό τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη στον άξονα της Εθνικής μας στο ματς της Δευτέρας με την Φινλανδία. Ο 22χρονος μέσος της Πάντερμπορν αναμένεται να πάρει τη θέση του Δημήτρη Κουρμπέλη δίπλα στον Κώστα Γαλανόπουλο.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με την Αρμενία κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Βλαχοδήμος (αντί του Μπάρκα), Χατζηδιάκος – Σταφυλίδης τα δύο στόπερ, ενώ Μπακάκης με Γιαννούλη στα άκρα. Στο κέντρο ο Γαλανόπουλος ήταν δίδυμο με τον Κουρμπελή, ενώ ο Μάνταλος με τον Λημνιό ήταν στα άκρα. Πίσω από τον Παυλίδη αγωνίστηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Μπακασέτας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments