Αθλητισμός

Πρζέμισλαβ Πλασέτα: Το παρασκήνιο με τον νεαρό Πολωνό που “σκανάρει” ο Ολυμπιακός

Πρζέμισλαβ Πλασέτα: Το παρασκήνιο με τον νεαρό Πολωνό που “σκανάρει” ο Ολυμπιακός
Πρζέμισλαβ Πλασέτα: Ο νεαρός Πολωνός εξτρέμ που βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού και το παρασκήνιο των όσων συνέβησαν το καλοκαίρι του 2019.

Πρζέμισλαβ Πλασέτα: Ο Ολυμπιακός εδώ και λίγο καιρό έχει απλώσει τα «δίχτυα» του σε όλη την Ευρώπη. Ήδη έχει αποκτήσει για το ερχόμενο καλοκαίρι έναν παίκτη από την Κύπρο Κύπρο (Κωστή), έναν από την Γαλλία (Φοντέ Καμαρά), έναν από την Βοσνία (Νίκολιτς) και πλέον έχει στρέψει το βλέμμα του και στην αγορά της Πολωνίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «fosonline.gr». Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν πολύ στενά το τελευταίο δίμηνο ορισμένους Πολωνούς πιτσιρικάδες που ξεχωρίζουν στην Εθνική Ελπίδων, με τον Πρζέμισλαβ Πλασέτα να είναι ένας εξ αυτών.

Ο 21χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Σλασκ Βρότσλαβ, η οποία τον πήρε από μία ομάδα β’ κατηγορίας (την Ποντμπεσκίντζιε) έναντι 150 χιλιάδων ευρώ. Ο ίδιος αποτελεί βασικό στέλεχος της Ελπίδων της Πολωνίας και φέτος με την Σλασκ έχει 2 ασίστ και 1 γκολ σε σύνολο 14 αγώνων. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα πολωνικά Μέσα, ο Πλασέτα είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα τον αποκτήσουν ενόψει της σεζόν 2020-21.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «fosonline.gr», το παρασκήνιο στην υπόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή έχει αρκετό «ζουμί». Κι αυτό γιατί αρχικά οι Πολωνοί έμπλεκαν στην υπόθεση το όνομα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ωστόσο, ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη στην συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Δεύτερον, ο Πλασέτα έχει αρχίσει ήδη σιγά-σιγά να ανοίγει τα φτερά του στο πολωνικό πρωτάθλημα και παρότι έχει συμβόλαιο με την Σλασκ εώς το καλοκαίρι του 2022, δεν θα έλεγε σε καμία περίπτωση «όχι» στο ενδεχόμενο να έφευγε για μία καλύτερη λίγκα ή καλύτερη ομάδα.

Τρίτον, εκείνο που φέρεται να αρέσει στον Ολυμπιακό είναι ότι βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή που έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του. Δεν φοβάται όταν γίνεται κάτοχος της μπάλας, έχει το λεγόμενο ποδοσφαιρικό «θράσος» και εκείνο που τον ξεχώρισε είναι ότι δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο για να βγει στον «αφρό». Πιο συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι η Λέγκια Βαρσοβίας επιχείρησε να τον αποκτήσει. Ωστόσο, ο Πλασέτα αρνήθηκε να μεταγραφεί εκεί, καθώς πίστευε ότι δεν θα έπαιρνε τις ευκαιρίες που ήθελε. Έτσι, επέλεξε την Σλασκ και έχει φτάσει σε διάστημα τριών μηνών να κάνει γνωστό το όνομά του εκτός συνόρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πολωνικά Μέσα υποστηρίζουν ότι δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που παρακολουθεί τον «βιρτουόζο» αριστεροπόδαρο εξτρέμ, αλλά και ομάδες από την Γερμανία. Άλλωστε, η Bundesliga έχει αρκετούς Πολωνούς ποδοσφαιριστές και κάθε χρόνο οι γερμανικοί σύλλογοι στρέφουν το βλέμμα τους προς την «Ekstraklasa». Σε ό,τι έχει να κάνει πάντως με τους Πειραιώτες, σύμφωνα με το «fosonline.gr» το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Προς το παρόν ο Ολυμπιακός έχει περιοριστεί στην «στενή παρακολούθηση», όπως επισημαίνουν οι Πολωνοί. Θα τον περάσουν από «κόσκινο» και στη συνέχεια και αν αξίζει να ασχοληθούν, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments