Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε πόσα χρήματα κέρδισε στο Λονδίνο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε πόσα χρήματα κέρδισε στο Λονδίνο
Στέφανος Τσιτσιπάς: Τεράστιο το ποσό που έβαλε στον λογαριασμό του ο Έλληνας τενίστας μετά την κατάκτηση του ATP Finals.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Ντόμινικ Τιμ στον τελικό των ATP Finals του Λονδίνου και κατέκτησε τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του. Ο Έλληνας τενίστας με την κατάκτηση του τίτλου στο ATP Finals θα φύγει από το Λονδίνο πλουσιότερος κατά 2.656.000 δολάρια, ποσό το οποίο εάν δεν είχε χάσει από τον Ναδάλ και ήταν αήττητος σε όλο το τουρνουά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο.

Μόνο η συμμετοχή στο ATP Finals δίνει 215.000 δολάρια. Η κάθε νίκη στη φάση των ομίλων άλλα 215.000 δολάρια, η νίκη στην ημιτελική φάση δίνει 657.000 δολάρια, ενώ η κατάκτηση του τροπαίου προσφέρει 1.353.000 δολάρια. Ο Στέφανος με την πορεία του στο Λονδίνο και την κατάκτηση του μεγάλου τροπαίου έβαλε στους λογαριασμούς του σχεδόν 2.656.000 δολάρια, εκτός των χορηγών, οι οποίοι θα κληθούν από τη νέα σεζόν να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού πλέον θα τους προβάλει ο νεότερος Nο 6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Είναι φυσικά το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει από τουρνουά στην καριέρα του. Το προηγούμενο ήταν τα σχεδόν 900.000 ευρώ από την είσοδο του στα ημιτελικά του Australian Open 2019. Ο Τσιτσιπάς θα κλείσει τη χρονιά έχοντας κερδίσει περισσότερα από 6.5 εκατομμύρια ευρώ.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι καλύτερες στιγμές από τον τελικό των τελικών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments