Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα εύσημα από την αγαπημένη του ΑΕΚ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα εύσημα από την αγαπημένη του ΑΕΚ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Η κατάκτηση του τροπαίου του ATPFinals εύλογα προκάλεσε παροξυσμό στην Ελλάδα, με τα συγχαρητήρια να έρχονται σωρηδόν στον Έλληνα τενίστα.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τον μύθο του χτίζει ο Έλληνας τενίστας! Με κατακτήσεις σαν την χθεσινή ο 21χρονος καταφέρνει να μπει τάχιστα στην λίστα των κορυφαίων του αθλήματος και αυτών που θα μονοπωλήσουν τα επόμενα χρόνια και θα αντικαταστήσουν τους λεγόμενους Big3 Ρότζερ Φέντερερ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ. Ο Στέφανος με μια καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ κατάφερε για πρώτη φορά στη καριέρα του να αναδειχθεί πρωταθλητής των πρωταθλητών κατακτώντας το ATPFinals, το οποίο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των οκτώ πρώτων της παγκόσμιας κατάταξης.

Η αγάπη που εισπράττει από χθες το βράδυ ο Έλληνας τενίστας είναι απεριόριστη, καθώς δεν έχουν τέλος τα συγχαρητήρια μηνύματα της πολιτικής ηγεσίας αλλά και του χώρου του αθλήματος. Μια από τις ομάδες που με την πρώτη στιγμή έδειξαν την στήριξη στον Έλληνα άσσο ήταν η ΑΕΚ, ομάδα που υποστηρίζει και ο ίδιος ο Στέφανος. Μετά την ανακοίνωση της επίσημης ΑΕΚ, σήμερα το πρωί ήταν σειρά των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου να φανερώσουν την αγάπη τους για τον 21χρονο τενίστα που εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original 21

Το πείσμα, η θέληση και η ψυχή που κατέθεσες για την νίκη μας έκανε να πανηγυρίζουμε σε κάθε σου πόντο! Η οικογένεια της ORIGINAL 21 σε συγχαίρει ΑΕΚΤΖΗ Στέφανε για την τεράστια νίκη σου! Σήμερα κέρδισε όλη η ΑΕΚ… Μπράβο ρε μάγκα….»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments