Ελλάδα

Κατερίνη: Ακαριαίος ο θάνατος της 17χρονης και της μητέρας της

Κατερίνη: Ακαριαίος ο θάνατος της 17χρονης και της μητέρας της
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, μητέρα και κόρη είχαν ακαριαίο θάνατο.

Εννιά ημέρες από την εξαφάνισή τους η 17χρονη Μαρία και η μητέρα της Σβέτα βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στις σορούς των δυο γυναικών ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με το πόρισμα ο θάνατος και των δυο ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με την εξέταση τα σώματα των δυο έφεραν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, εξαιτίας της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου που έπεσε στη χαράδρα, ενώ ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους που ήταν η 8η Νοεμβρίου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η γιαγιά της 17χρονης είχε βγει πριν από λίγες ημέρες και είχε πει ότι η μητέρα της Μαρίας ήταν αποφασισμένη να φύγει και να αυτοκτονήσει.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα, εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της, στις 8 Νοεμβρίου, από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν.

Συγγενείς είχαν αποκάλυψαν τις προηγούμενες ημέρες ότι η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε ξεκινήσει με την κόρη της, στην οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της, για μια βόλτα. Μόλις 26 χιλιόμετρα μακριά από την Κατερίνη, στο δρόμο προς την Ελασσόνα, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη μάνα βρέθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη χαράδρα, σε βάθος περίπου 120 μέτρων.

Για την αναζήτηση της Μαρίας – Ιωάννας είχε εκδοθεί amber allert. Ωστόσο, όσο περνούσαν οι μέρες, οι ελπίδες στέρευαν, αφού καμία πληροφορία δεν είχε δοθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments