Διεθνή

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Οκλαχόμα – Πληροφορίες για νεκρούς

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Οκλαχόμα – Πληροφορίες για νεκρούς
ΗΠΑ: Συναγερμός έχει σημάνει στην Οκλαχόμα, μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν σε εμπορικό κέντρο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για νεκρούς.

ΗΠΑ: Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στην Οκλαχόμα, των ΗΠΑ, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς από πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν πολλοί τραυματίες από περιστατικό πυροβολισμών σε πολυκατάστημα της Walmart, στις ΗΠΑ, με κάποιες πηγές να μιλούν ήδη και για τρεις νεκρούς. Όπως αναφέρει το Fox 25 TV, επικαλούμενο πηγές της τοπικής αστυνομίας, τρία άτομα δέχθηκαν πυρά στο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στο Ντάνκαν την Οκλαχόμα.

Ο δράστης φέρεται να ήταν ντυμένος στα μαύρα και τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει στηθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Αστυνομικοί και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο, με την πρώτη ενημέρωση που είχαν πριν ακόμη φτάσουν, να αναφέρει πως τρεις άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ υπάρχει και άγνωστος αριθμός τραυματιών. Όλα τα σχολεία της περιοχής εκκενώθηκαν, ωστόσο λίγο αργότερα δόθηκε εντολή να ανοίξουν ξανά. Να σημειωθεί πως σε καταστήματα της Walmart δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ένα παρόμοιο, αιματηρό περιστατικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments