Αθλητισμός

Φιορίν Ντουρμισάι: “Άσφαιρος” στο Βέλγιο, πολύτιμος στον Άρη

Φιορίν Ντουρμισάι: “Άσφαιρος” στο Βέλγιο, πολύτιμος στον Άρη
Φιορίν Ντουρμισάι: Η πορεία του 23χρονου επιθετικού στη Μπέβερεν κρίνεται ανεπιτυχής, καθώς από το καλοκαίρι ως σήμερα δεν έχει καταφέρει να "τινάξει" τα αντίπαλα δίχτυα.

Φιορίν Ντουρμισάι: Ο δανεισμός του ταλαντούχου επιθετικού στο Βέλγιο και την Μπέβερεν δεν αποδίδει καρπούς. Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι γνωρίζοντας πως δεν θα προκύψει χώρος για τον 23χρονο αποφάσισε έπειτα από εντολή του Πέδρο Μαρτίνς τον δανεισμό του παίκτη. Η πρόταση της βελγικής Μπέβερεν έφερε ιδανικά τον Ντουρμισάι εκτός συνόρων, με τον Έλληνα επιθετικό να αναζητά εκεί τον χρόνο συμμετοχής που δεν θα έβρισκε στο Λιμάνι.

Τελικά τον χρόνο τον έχει, ωστόσο αυτό που του λείπει είναι ικανό να τον στείλει πιο γρήγορα από ότι περίμεναν ξανά στον Πειραιά. Ο νεαρός δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, γεγονός που έχει προβληματίσει έντονα τόσο την πλευρά της βέλγικης ομάδας όσο και αυτή του Ολυμπιακού. Με το όνομά του να “πέφτει” στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου, η εξεύρεση νέας ποδοσφαιρικής στέγης γίνεται δύσκολη υπόθεση. Δεδομένα ο παίκτης συνεχίζει να μην καλύπτει τα “θέλω” του Πέδρο Μαρτίνς, αποτέλεσμα η πλευρά του παίκτη να αναζητά άμεσα ιδανική λύση.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στους υποψήφιους συλλόγους που χτυπούν δειλά δειλά την πόρτα του 23χρονου επιθετικού βρίσκεται ο Άρης. Οι “Κιτρινόμαυροι” αναζητούν παίκτη για την επίθεση που να μπορεί να δώσει ποιοτικές ανάσες στον Ιντέγε, με τον Ντουρμισάι να παραμένει διαχρονικά στις επιλογές τους. Το ζήτημα είναι όμως ένα! Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο ταλαντούχος επιθετικός;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments